bide siz farkettiniz mi bilmiyorum ama ben şeyide sordum 1 1.5 aya r7 5800x alıcam onun içinde yeterli olur değil miSıvı soğutmayı işlemciniz için gereksiz görüyorum, ayrıca marka pek iyi değil, Thermalright kule tipi size yeterli şaşmayın derim.
bide siz farkettiniz mi bilmiyorum ama ben şeyide sordum 1 1.5 aya r7 5800x alıcam onun içinde yeterli olur değil miSıvı soğutmayı işlemciniz için gereksiz görüyorum, ayrıca marka pek iyi değil, Thermalright kule tipi size yeterli şaşmayın derim.
Olur evet, ben Ryzen 5 7500f ile bu soğutucuyu kullanıyorum en yoğun yük altında 65 dereceyi geçirmiyor. Üstelik sizin soğutucunuz çift fanlı.bide siz farkettiniz mi bilmiyorum ama ben şeyide sordum 1 1.5 aya r7 5800x alıcam onun içinde yeterli olur değil mi
hocam verdim siparişi ve bu baya pahalı ya
Olur evet, ben Ryzen 5 7500F ile bu soğutucuyu kullanıyorum en yoğun yük altında 65 dereceyi geçirmiyor. Üstelik sizin soğutucunuz çift fanlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.