En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB White İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB White İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB White İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB White İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
1 gr için değmeyecek bir para, Türkiye'de overpriced bir marka. Conductonaut 1gr olsa belki alınabilirdi. 3.5gr Noctua NT-H1 veya Amazon yurt dışından 3.5gr Gelid GC extreme tercih edilebilir.
1 gr için değmeyecek bir para, Türkiye'de overpriced bir marka. Conductonaut 1gr olsa belki alınabilirdi. 3.5gr Noctua NT-H1 veya Amazon yurt dışından 3.5gr Gelid GC extreme tercih edilebilir.
Şimdiye kadarki en düşük sıcaklıkları Gelid GC extreme ve Thermalright TFX ile yakaladım, hepsi de gram başına düşen fiyat için Türkiye'de Thermal Grizzly ürünlerinden ucuzdu. Thermal Grizzly'nin yüksek fiyatlarda önereceğim tek ürünü vardır o da içinde sıvı metal olduğu için Conductonaut'dır.
Şimdiye kadarki en düşük sıcaklıkları Gelid GC Extreme ve Thermalright TFX ile yakaladım, hepsi de gram başına düşen fiyat için Türkiye'de Thermal Grizzly ürünlerinden ucuzdu. Thermal Grizzly'nin yüksek fiyatlarda önereceğim tek ürünü vardır o da içinde sıvı metal olduğu için Conductonaut'dır.
Hocam ben ucuz ürün alacak kadar zengin değilim; Olaya bu yaklaşımla, bu felsefeyle bakıyorum. Bu Gelid midir Thermalright mıdır bilmem, ilk defa sizden duyuyorum. Ben önerilebilecek en iyi ürünü önermeye çalıştım.