Merhaba, Ryzen 5500 işlemcim için termal macun ve fan almak istiyorum. Neler önerirsiniz?
Fiyat performans olursa iyi olur.
1 gr için değmeyecek bir para, Türkiye'de overpriced bir marka. Conductonaut 1gr olsa belki alınabilirdi. 3.5gr Noctua NT-H1 veya Amazon yurt dışından 3.5gr Gelid GC extreme tercih edilebilir.![]()
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun | ITOPYA
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun En iyi fiyat seçenekleri ile TG-K-001-RS ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
ID-Cooling SE-214-XT ARGB White İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB White İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB White İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütün forumlara bakın, Thermal grizzly kryonaut çokça önerilen bir termal macundur. Kaliteyi ucuza alamazsınız hocam.1 gr için değmeyecek bir para, Türkiye'de overpriced bir marka. Conductonaut 1gr olsa belki alınabilirdi. 3.5gr Noctua NT-H1 veya Amazon yurt dışından 3.5gr Gelid GC extreme tercih edilebilir.
Şimdiye kadarki en düşük sıcaklıkları Gelid GC extreme ve Thermalright TFX ile yakaladım, hepsi de gram başına düşen fiyat için Türkiye'de Thermal Grizzly ürünlerinden ucuzdu. Thermal Grizzly'nin yüksek fiyatlarda önereceğim tek ürünü vardır o da içinde sıvı metal olduğu için Conductonaut'dır.Bütün forumlara bakın, Thermal grizzly kryonaut çokça önerilen bir termal macundur. Kaliteyi ucuza alamazsınız hocam.
Şimdiye kadarki en düşük sıcaklıkları Gelid GC Extreme ve Thermalright TFX ile yakaladım, hepsi de gram başına düşen fiyat için Türkiye'de Thermal Grizzly ürünlerinden ucuzdu. Thermal Grizzly'nin yüksek fiyatlarda önereceğim tek ürünü vardır o da içinde sıvı metal olduğu için Conductonaut'dır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.