R5 5500 için termal macun ve işlemci fanı önerisi

gorko

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16gb
Ekran kartı
rx6600
Anakart
b450m-k ii
İşlemci
ryzen 5 5500
Merhaba, Ryzen 5500 işlemcim için termal macun ve fan almak istiyorum. Neler önerirsiniz?
Fiyat performans olursa iyi olur.

Merhaba, Ryzen 5500 işlemcim için termal macun ve fan almak istiyorum. Neler önerirsiniz?
Fiyat performans olursa iyi olur.

1 gr için değmeyecek bir para, Türkiye'de overpriced bir marka. Conductonaut 1gr olsa belki alınabilirdi. 3.5gr Noctua NT-H1 veya Amazon yurt dışından 3.5gr Gelid GC extreme tercih edilebilir.

1 gr için değmeyecek bir para, Türkiye'de overpriced bir marka. Conductonaut 1gr olsa belki alınabilirdi. 3.5gr Noctua NT-H1 veya Amazon yurt dışından 3.5gr Gelid GC extreme tercih edilebilir.
Bütün forumlara bakın, Thermal grizzly kryonaut çokça önerilen bir termal macundur. Kaliteyi ucuza alamazsınız hocam.

Bütün forumlara bakın, Thermal grizzly kryonaut çokça önerilen bir termal macundur. Kaliteyi ucuza alamazsınız hocam.
Şimdiye kadarki en düşük sıcaklıkları Gelid GC extreme ve Thermalright TFX ile yakaladım, hepsi de gram başına düşen fiyat için Türkiye'de Thermal Grizzly ürünlerinden ucuzdu. Thermal Grizzly'nin yüksek fiyatlarda önereceğim tek ürünü vardır o da içinde sıvı metal olduğu için Conductonaut'dır.

Şimdiye kadarki en düşük sıcaklıkları Gelid GC Extreme ve Thermalright TFX ile yakaladım, hepsi de gram başına düşen fiyat için Türkiye'de Thermal Grizzly ürünlerinden ucuzdu. Thermal Grizzly'nin yüksek fiyatlarda önereceğim tek ürünü vardır o da içinde sıvı metal olduğu için Conductonaut'dır.

Hocam ben ucuz ürün alacak kadar zengin değilim; Olaya bu yaklaşımla, bu felsefeyle bakıyorum. Bu Gelid midir Thermalright mıdır bilmem, ilk defa sizden duyuyorum. Ben önerilebilecek en iyi ürünü önermeye çalıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı