R5 5500 RTX 2060 Super sistem nasıl?

Yakio

Picopat
Daha fazla  
İnternette iyi fiyata dengeli ve stabil bulduğum, ekran kartı / işlemci dar boğazı yapmayan sistem. Tek sıkıntısı PSU gibi gözüküyor, sizce nasıl? Eğer önermiyorsanız 25 bine kadar bir sistem önerisi yapar mısınız?

Hem Ramt*ch, hem de Trendyol sistem. İkisinden de uzak dur. Trendyol'dan da Ramt*ch satıcısından da bilgisayar alınmaz. Hem sıfır RTX 20 serisi mi kalmış? %99 ihtimalle 2. el parçalar.

1764698879210.png

Daha Power Supply bile yazamayan sözde "bilgisayarcı"lar bunlar.

25 bin liraya gerçekten fiyatını hak eden bir sistem istiyorsanız en az birkaç parçasının 2. el olmasına razı olmanız veya bütçenizi yükseltmeniz gerekmekte.

Hem Ramt*ch, hem de Trendyol sistem. İkisinden de uzak dur. Trendyol'dan da Ramt*ch satıcısından da bilgisayar alınmaz. Hem sıfır RTX 20 serisi mi kalmış? %99 ihtimalle 2. el parçalar.

Eki Görüntüle 2614849

Daha Power Supply bile yazamayan sözde "bilgisayarcı"lar bunlar.

25 bin liraya gerçekten fiyatını hak eden bir sistem istiyorsanız en az birkaç parçasının 2. el olmasına razı olmanız veya bütçenizi yükseltmeniz gerekmekte.

Sağ olun hocam bizim burada 2. el bilgisayarcılar çok var oradan almak sizce mantıklı mı? Bazılarından önceden almışlığım var parçaları sağlam halen daha veya başka bir yer önerebilir misiniz?

Sağ olun hocam bizim burada 2. el bilgisayarcılar çok var oradan almak sizce mantıklı mı? Bazılarından önceden almışlığım var parçaları sağlam halen daha veya başka bir yer önerebilir misiniz?
Genelde bilgisayarcılar kazık fiyata çöp ürünler satıyor ülkemizde. Hangi parçayı ne kadara alacağın önemli bu durumda.

Şuan RAM'ler karaborsa olmuş sistemler pek alınabilir değil kötü zamanlardayız.

8-9 ay önce 2000 liraya aldığım Gskill Ripjaws 16+16 ram 13.000 liraya satılıyor.

3 sene önce aldım 2060'lı sistemimi; idare ediyor ama asla o para verilmez :)) ( 3080'li 2. el bir sistem daha karlı ve yüksek performanslı olur o rakama ) 4060 Ti'lardan başlamayacaksan.

Genelde bilgisayarcılar kazık fiyata çöp ürünler satıyor ülkemizde. Hangi parçayı ne kadara alacağın önemli bu durumda.

Arkadaşım başlangıç için almak istedi onun için bakıyordum 3060 veya 2060'lı stabil bir sistem şu an tercihi de bizim oradaki bilgisayarcı Ryzen marka hatırladığım kadarıyla iyiydi ama hatırlamıyorum hangisi 2.000-5.000 arasında verirdim demişti ( tam hatırlamadığım için fiyat aralığını yazdım 2000-4000 arası daha olası fiyattı) direkt bir sistemi de 20'ye bırakırım demişti 3060'lı Ryzen'li iyi bir tane.

3 sene önce aldım 2060'lı sistemimi; idare ediyor ama asla o para verilmez :)) ( 3080'li 2. el bir sistem daha karlı ve yüksek performanslı olur o rakama ) 4060 Ti'lardan başlamayacaksan.

2. elde arkadaşımı işte biraz tedirgin ediyor. Kazık ya da bozuk olma ihtimali vs.

Arkadaşım başlangıç için almak istedi onun için bakıyordum 3060 veya 2060'lı stabil bir sistem şu an tercihi de bizim oradaki bilgisayarcı Ryzen marka hatırladığım kadarıyla iyiydi ama hatırlamıyorum hangisi 2.000-5.000 arasında verirdim demişti ( tam hatırlamadığım için fiyat aralığını yazdım 2000-4000 arası daha olası fiyattı) direkt bir sistemi de 20'ye bırakırım demişti 3060'lı Ryzen'li iyi bir tane.
İşlemcinin tam modelini bilmedikçe "Ryzen" olması hiçbir şey ifade etmiyor. Ayrıca sistem alırken sadece işlemci ve ekran kartına bakılmaz, bütün bileşenlere bakılır.

Şu an RAM'ler karaborsa olmuş sistemler pek alınabilir değil kötü zamanlardayız.

8-9 ay önce 2000 liraya aldığım G.Skill Ripjaws 16+16 RAM 13.000 liraya satılıyor.

İnanın aynı durumu yaşıyorum sadece işlemci değiştireceğim diye kendimi kazıklamıştım. Şu an ondan 2. el tercihim fakat yine de ateş pahası ve korkutmuyor değil.

2. elde arkadaşımı işte biraz tedirgin ediyor. Kazık ya da bozuk olma ihtimali vs.

Risk her zaman vardır ama oturduğun yere yakın bir esnaf ise zaten yardımcı olur; kendi aranızda parça garanti sözleşmesi yaparsınız ( internetten almaktan daha güvenli olur kanımca )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı