R5 5500 RTX 2060 Super sistem nasıl?

İşlemcinin tam modelini bilmedikçe "Ryzen" olması hiçbir şey ifade etmiyor. Ayrıca sistem alırken sadece işlemci ve ekran kartına bakılmaz, bütün bileşenlere bakılır.

Haklısınız hocam i7-7700 3.6GHz almıştım internetten 4.900 liraya almıştım bunun bir tık üstü gibiydi arkadaşım taksitle almaya çalışıyor ondan Trendyol gibi sitelere bakıyoruz.

Risk her zaman vardır ama oturduğun yere yakın bir esnaf ise zaten yardımcı olur; kendi aranızda parça garanti sözleşmesi yaparsınız ( internetten almaktan daha güvenli olur kanımca )

Arkadaşım taksit yaptırmak için internetten bakmaya mecbur kaldık ama buradaki yorumlardan sonra kendisinin ailesini ikna etmesini bekliyorum artık eğer olursa dediğiniz gibi 2. el bir sistem tanıdık bir yerden daha mantıklı geldi.

25 bin TL'yi çöpe atmak için çok güzel alternatif. Trendyol'dan hazır sistem almanızı tavsiye etmiyorum. Fiyatları genelde şişirilmiş oluyor. Bu fiyat bandında, RTX 4060'lı sistem alabiliyor olmanız lazım.

25 bin TL'yi çöpe atmak için çok güzel alternatif. Trendyol'dan hazır sistem almanızı tavsiye etmiyorum. Fiyatları genelde şişirilmiş oluyor. Bu fiyat bandında, RTX 4060'lı sistem alabiliyor olmanız lazım.

Taksit yaptırabilmek için bu tarz sitelerden bakıyorduk ama evet gelen yorumlardan sonra pek sağlıklı gelmedi gibi en kötü durumda ucuz alıp yükseltmeye çalışırız.

Tek taksit yapan site, Trendyol değil ki. Diğer birçok site yapıyor. Sadece araştırmak ve almadan önce de sormak lazımdı. İade etme şansınız yoksa mecburen bu sistemle oynayacaksınız. Hayırlı olsun, hayrını görün. Fiyatına değmeyecek sistem. Sadece bunu bilmenizi isterim.

Tek taksit yapan site, Trendyol değil ki. Diğer birçok site yapıyor. Sadece araştırmak ve almadan önce de sormak lazımdı. İade etme şansınız yoksa mecburen bu sistemle oynayacaksınız. Hayırlı olsun, hayrını görün. Fiyatına değmeyecek sistem. Sadece bunu bilmenizi isterim.

Hangi siteden bakmamızı önerirsiniz? Ben düzgün bulamadım öneriniz varsa oradan bakayım taksit mecburi olmuş.

Bunu alacağınıza, konuda dediğiniz sistemi alın daha iyi. RX 580 ekran kartı çok eski bir kart ve ikinci elden çok uygun fiyata bulursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı