R5 5500 RX 6600 CS:GO haritaya geç giriyor

marley361

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
XFX RX 6600 8 GB
Anakart
ASUS B450M-K 2
İşlemci
R5 5500
CS:GO ilk açıldığında ilk girdigim haritaya 10 saniye içinde giriyor fakat 2. farklı bir haritaya girerken 1 dakika civarlarında açılıyor bu durum normal mi yardımcı olursanız sevinirim sistem özelliklerimi belirttim.
Not: Konsol kısmında +cl_forcepreload 1 -nod3D9ex1 -novid - high gibi kodlarda yazılı.

yazmayı unutmuşum sistemimde m.2 ssd var 480gb onun haricinde başka bir disk kullanmıyorum csgo ssd ye yüklü

Son düzenleme:
Tam emin diyilim ama bu kod(-nod3D9ex1) eski sistemlerde FPS arttırıyor yenilerde düşürüyor bu kodu kaldırıp deneyin.

+cl_forcepreload 1'i silip tekrar dener misin.
hocam denedim oda olmadı

bi tane kod var normalde disable_d3dx gibi bi kod var buranın bi forumunda görmüştüm onu yazınca oyun cillop gibi mapler kayıyor fln mükemmel oluyor ama o kodu yazıncada oyun durduk yere kapanıyor hata vermeden fln anlam veremedim ben sadece csgoda yaşıyorum bu hataları.

hocam denedim oda olmadı

bi tane kod var normalde disable_d3dx gibi bi kod var buranın bi forumunda görmüştüm onu yazınca oyun cillop gibi mapler kayıyor fln mükemmel oluyor ama o kodu yazıncada oyun durduk yere kapanıyor hata vermeden fln anlam veremedim ben sadece csgoda yaşıyorum bu hataları.
Dikey eşitlemeyi açarak haritalara girmeyi dener misin. Bir de lobideyken fps_max 60 yazıp haritaya girince fps_max 0 yapıp dene istersen hızlanması gerekir. Bunu yaparken dikey eşitleme kapalı olsun.

Son düzenleme:
Dikey eşitlemeyi açarak haritalara girmeyi dener misin. Bir de lobideyken fps_max 60 yazıp haritaya girince fps_max 0 yapıp dene istersen hızlanması gerekir.
hemen deniyorum sonucu yazacağım

Dikey eşitlemeyi açarak haritalara girmeyi dener misin. Bir de lobideyken fps_max 60 yazıp haritaya girince fps_max 0 yapıp dene istersen hızlanması gerekir. Bunu yaparken dikey eşitleme kapalı olsun.
165hz monitör var çoklu kullanım ve üçlü kullanımıda denedim sonuç farketmedi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı