Elektronik R5 5500 - RX 6600 - MSI B550M sistem 12.499 TL!

11 bin olsa çökülürdü ama bu özelliklere bu fiyat bir tık pahalı geldi.

Güç kaynağı aktif sistemimde mevcut gayet kalteli sessiz bir PSU tavsiye ederim ama ileride upgrade yapacaklar için 650W alınması daha iyi olur

Bu doğru. Neden beğenilmedi yemiş anlamadım. Sistem PCI-E 3.0 hızında çalışır işlemciden dolayı. Kaynak:

Evet şimdi anladım. Konu sahibi ürünü fazla benimsemiş sanırım... 😃
@517066 dostum verdiğim bilgi yanlışsa düzelt. Boş yere beğenilmedi atınca eline ne geçiyor? Konu açarken övmüşsün PCI-E 4.0 sistem diye ama bu sistem 3.0 olarak çalışacak maalesef. Bunu bilip de hala savunuyorsan art niyetlisin.

@Geralt1 dostum verdiğim bilgi yanlışsa düzelt. Boş yere beğenilmedi atınca eline ne geçiyor? Konu açarken övmüşsün PCI-E 4.0 sistem diye ama bu sistem 3.0 olarak çalışacak maalesef. Bunu bilip de hala savunuyorsan art niyetlisin.
Benim verdiğim doğru bilgiye beğenmedim attığın için attım. Ben sistemin 3.0 veya 4.0 çalışacağı hakkında bir şey demedim. İşlemci hakkında da demedim. Anakartın 4.0 desteklediğini yazmıştım. Ayrıca isteyen 5600X işlemci seçerek alabiliyor.

Benim verdiğim doğru bilgiye beğenmedim attığın için attım. Ben sistemin 3.0 veya 4.0 çalışacağı hakkında bir şey demedim. İşlemci hakkında da demedim. Anakartın 4.0 desteklediğini yazmıştım. Ayrıca isteyen 5600X işlemci seçerek alabiliyor.
Yanlış yönlendirme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı