R5 5500 RX 6600 sistem 17.200 TL'ye alınır mı?

Senin önerdiğin bir hazır sistem varsa atabilir misin?

Peki ya bu sistem nasıl.

Sizin attığınızdan daha iyi ama ayrıca 16.5 bin fiyat bandında benim şuradaki mesajda da söylediğim ürünleri inceleyebilirisniz.

Sizin attığınızdan daha iyi ama ayrıca 16.5 bin fiyat bandında benim şuradaki mesajda da söylediğim ürünleri inceleyebilirisniz.
1691517705258.png

bu ssdyi ilk defa görüyorum iyi mi sizce?

Eki Görüntüle 1894984
Bu SSD'yi ilk defa görüyorum iyi mi sizce?

O SSD hakkında bir fikrim yok ancak iyi SSD'ler sayılırken o markanın ismi geçmedi. Ama 94 lira daha vererek alacağınız Samsung 980 500GB modeli övgülerle bahsedilmiş, tavsiye edilen bir modeldir. Ben kendim Adata Legend 750 SSD kullanıyorum ancak o SSD'nin de adı "zaman içinde okuma-yazma hızları yavaşlayan SSD" diye çıkmış. Samsung SSD'ler uzun ömürleri, istikrarları ile çok sevilir. Belki de en doğrusu o 500GB alıp yanına da ayrıca yer için SATA SSD almaktır.

O SSD hakkında bir fikrim yok ancak iyi SSD'ler sayılırken o markanın ismi geçmedi. Ama 94 lira daha vererek alacağınız Samsung 980 500GB modeli övgülerle bahsedilmiş, tavsiye edilen bir modeldir. Ben kendim Adata Legend 750 SSD kullanıyorum ancak o SSD'nin de adı "zaman içinde okuma-yazma hızları yavaşlayan SSD" diye çıkmış. Samsung SSD'ler uzun ömürleri, istikrarları ile çok sevilir. Belki de en doğrusu o 500GB alıp yanına da ayrıca yer için SATA SSD almaktır.
anladım teşekkürler

fiyattan biraz daha kısıp kingston alsam nasıl olur peki

Anladım teşekkürler.

Fiyattan biraz daha kısıp Kingston alsam nasıl olur peki.

Evet Kingston marka olan olabilir, onun tavsiye edildiğini, sistemlerde kullanıldığını görmüştüm ya da en ucuza satılanı alırsınız hem onu hem de bu samsung 970 evo 1tb modelini de ayrıca 1500 lira verip satın alabilirisiniz. Böylelikle anakartınıza 2 tane M.2 SSD takılabiliyorsa 1 tanesi kaliteli olan Samsung'dan 1TB ve diğeri 500GB olmak üzere 1.5TB depolama alanınız olur.

Evet Kingston marka olan olabilir, onun tavsiye edildiğini, sistemlerde kullanıldığını görmüştüm ya da en ucuza satılanı alırsınız hem onu hem de bu samsung 970 evo 1tb modelini de ayrıca 1500 lira verip satın alabilirisiniz. Böylelikle anakartınıza 2 tane M.2 SSD takılabiliyorsa 1 tanesi kaliteli olan Samsung'dan 1TB ve diğeri 500GB olmak üzere 1.5TB depolama alanınız olur.
teşekkür ederim
1691518505682.png

sistem böyle iyi oldu mu?

1sn.

Teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 1895002
Sistem böyle iyi oldu mu?

1sn satın almadan isterseniz bir de sırf bu sistem üzerine bir konu açın ve başka insanların da yorumlarını görmüş olabilelim. Ayrıca siz R5 5500 işlemci seçmişsiniz, ben kendim 12100F işlemcili seçmiştim. Mesela bu husus yeni açacağınız konuda tartışılabilir. Özünde bu kartı beslemede ikisi de yeterli olacaktır, çoklu çekirdek performansı daha iyi olduğu için ayrıca yayın, kayıt, render yaparım diye insanlar 12100F'e kıyasla R5 5500'de seçebiliyor yani her iki türlü de bir sorun olacağını zannetmiyorum. Ama tekli çekirdek performansı daha iyi olduğu için sadece oyunlar için 12100F daha verimli olacağı düşüncesindeyim, ayrıca H610M anakart da PCI-e 4.0 olduğundan tercihimi, AMD'nin A520 PCI-e 3.0 anakartına kıyasla, etkilemişti. Dediğim gibi 12100F - H610 ile mi R5 5500 - A520 ile mi bu sistem seçilmeli konusunda yeni konu açabilirisiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı