Daha sistemi alalı 1 gün olmadı fakat performans çok düşük. CS:GO'da 170-200 FPS'den yukarı çıkmıyor. Driverlarımı güncelledim ama sonuç yine aynı.
İşlemci: R5 5500.
Ekran kartı: ASUS Dual 6650XT.
Hocam aynı sistem özellileri bendede var sorun aynı hatta dust 2 de 100 fpslere düştüğü bile oluyor.Daha sistemi alalı 1 gün olmadı fakat performans çok düşük. CS:GO'da 170-200 FPS'den yukarı çıkmıyor. Driverlarımı güncelledim ama sonuç yine aynı.
İşlemci: R5 5500.
Ekran kartı: ASUS Dual 6650XT.
Yazılım sorunları yok diye düşünmüştüm keşke az daha fazla verip Nvidia alsaydım.Hocam aynı sistem özellileri bendede var sorun aynı hatta dust 2 de 100 fpslere düştüğü bile oluyor.
Son çıkan drıveri silde dene adamlar hızlandıracağına yavaşlatıyor kartları ben bunlar yüzünden anakartımı yakdım meğer sürücüsü sorunluymuş.
Yazılım sorunları yok diye düşünmüştüm keşke az daha fazla verip NVIDIA alsaydım.
Ben sürücüyle yakdım demedimki performans düşünce ramle işlemci ayarlarıyla oynayıp yakdım kardeşim meğer amd'nin son çıkarttığı sürücü yüzündenmiş.Anakartı sürücü sorunundan yakmazsın be usta, bu arada cümlen çok devrik.
Ben sürücüyle yakdım demedimki performans düşünce RAM'le işlemci ayarlarıyla oynayıp yakdım kardeşim meğer AMD'nin son çıkarttığı sürücü yüzündenmiş.
Hocam sadece sürücüleri güncelledim.YouTube'daki test videoları yapanlara sordum hiçbir ayarla oynamamış en son sürüm sürücü kullanıyormuş.Testlerde 3060ti ile yarışan kart CSGO'da 200FPS zor alıyor.Anladım ancak cümlen devrik olduğu için onu anladım fakat anakartı yakan sen olmuşsun.
Ayrıca Furmark testide yaptım 30dk'da 65-68⁰ civarındaydı.Anakartı sürücü sorunundan yakmazsın be usta, bu arada cümlen çok devrik.
Bende de 3600 ASUS Dual 6650 XT var. Birazdan test edeceğim.
Hocam sadece sürücüleri güncelledim. YouTube'daki test videoları yapanlara sordum hiçbir ayarla oynamamış en son sürüm sürücü kullanıyormuş. Testlerde 3060 Ti ile yarışan kart CS:GO'da 200FPS zor alıyor.
Ayrıca FurMark testide yaptım 30Dk'da 65-68⁰ civarındaydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.