R5 5500 sistemde anakarttan görüntü alınır mı?

Arkadaşlar R5 5500 işlemci var ve ekran kartı girişi ile monitörün girişi uyumlu değil. PC'yi yeni aldım çalışmayan parça var mı diye kontrol etmek istiyorum ama ekran kartından görüntü alamıyorum. Görüntü almak için anakartı kullanabilir miyim?

Ryzen 5 5500'ün içinde dahili bir grafik birimi olmadığı için görüntü alamayacaksınız. Görüntü almak için Ekran Kartına takmanız gerekecek.

Son düzenleme:
Girişler uyumlu değilse dönüştürücü kullanabilirsiniz.

Onu alacağım da gelene kadar kontrol etmek istiyorum en azından BIOS'u görebilseydim yeterdi. Sorunlu parça varsa hemen geri gönderirdim diye düşündüm. İtopya'da bu süre ne kadar. Atıyorum 1 hafta sonra sorun çıkarsa gönderebilir miyim?

Bir de ekran kartında 4 adet giriş var 3 tanesinde DP yazıyor bir tanesi HDMI. Bu DPlerin hepsi aynı mı? Hangisini kullanmalıyım görüntü almak için DP mi HDMI mi? Bir de dönüştürücü yerine bir ucu DP veya HDMI diğer ucu VGA olan kablolardan alsam nasıl olur? Teşekkürler şimdiden. (ekran kartı RX580 8 GB)

Son düzenleme:
Onu alacağım da gelene kadar kontrol etmek istiyorum en azından BIOS'u görebilseydim yeterdi. Sorunlu parça varsa hemen geri gönderirdim diye düşündüm. İtopya'da bu süre ne kadar. Atıyorum 1 hafta sonra sorun çıkarsa gönderebilir miyim?

Bir de ekran kartında 4 adet giriş var 3 tanesinde DP yazıyor bir tanesi HDMI. Bu DPlerin hepsi aynı mı? Hangisini kullanmalıyım görüntü almak için DP mi HDMI mi? Bir de dönüştürücü yerine bir ucu DP veya HDMI diğer ucu VGA olan kablolardan alsam nasıl olur? Teşekkürler şimdiden. (ekran kartı RX580 8 GB)
sistemde sıkıntı varsa itopya 3 ay garanti veriyor diye biliyorum tam emin değilim
hdmi ile 120 hz ye kadar görüntü alabilirsin monitörğn 144 ve üzeri ise dp kullan değil ise boşuna para verme kabloya (dp zaten varsa fark etmez ikiside tak birini)

Selam monitörün girişleri nedir. Yada monitörün modelini atarsan yardımcı olalım. Mönitörü yenimi aldın.?

Selam monitörün girişleri nedir? Ya da monitörün modelini atarsan yardımcı olalım. Monitörü yenimi aldın?

Monitör benim değil ödünç aldım arkadaştan. Monitörde sadece VGA girişi var. Ekran kartında DP ve HDMI girişi var. Bakalım 1 kablo aldım bir ucu DP diğer ucu VGA olan, bir tane de dönüştürücü aldım VGA to HDMI olan. Hangisi olursa onu kullanır diğerini iade ederim. Monitör alana kadar idare etsin yeter.

Monitör benim değil ödünç aldım arkadaştan. Monitörde sadece VGA girişi var. Ekran kartında DP ve HDMI girişi var. Bakalım 1 kablo aldım bir ucu DP diğer ucu VGA olan, bir tane de dönüştürücü aldım VGA to HDMI olan. Hangisi olursa onu kullanır diğerini iade ederim. Monitör alana kadar idare etsin yeter.
Tamam hocam olur. Aynen..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı