Kloydn Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 34 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RTX 3050 Anakart B450M İşlemci Ryzen 5 5500 Bilgisayarımda BIOS'u bir kere yanlışlıkla açtım ondan sonra hiç açılmamaya başladı. Bilgisayarı Shift ile yeniden başlatınca siyah ekranda kalıyor.
Bilgisayarımda BIOS'u bir kere yanlışlıkla açtım ondan sonra hiç açılmamaya başladı. Bilgisayarı Shift ile yeniden başlatınca siyah ekranda kalıyor.
5 517066 Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 13 17 Şubat 2023 #2 Delete tuşu ile açmayı dene. Artı 0 Eksi
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.688 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #3 Kloydn dedi: Bilgisayarımda BIOS'u bir kere yanlışlıkla açtım ondan sonra hiç açılmamaya başladı. Bilgisayarı Shift ile yeniden başlatınca siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Windows gelişmiş başlangıçtan Bios'a giriş yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kloydn dedi: Bilgisayarımda BIOS'u bir kere yanlışlıkla açtım ondan sonra hiç açılmamaya başladı. Bilgisayarı Shift ile yeniden başlatınca siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Windows gelişmiş başlangıçtan Bios'a giriş yapabilirsiniz.
KS KS Kloydn Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 34 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #4 517066 dedi: Delete tuşu ile açmayı dene. Genişletmek için tıkla... Zaten delete ile açıyorum. Dorzi dedi: Windows gelişmiş başlangıçtan BIOS'a giriş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows gelişmiş başlangıçda açılmıyor. Artı 0 Eksi
517066 dedi: Delete tuşu ile açmayı dene. Genişletmek için tıkla... Zaten delete ile açıyorum. Dorzi dedi: Windows gelişmiş başlangıçtan BIOS'a giriş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows gelişmiş başlangıçda açılmıyor.
ICrevRESS Picopat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 425 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #5 Kloydn dedi: Bilgisayarımda BIOS'u bir kere yanlışlıkla açtım ondan sonra hiç açılmamaya başladı. Bilgisayarı Shift ile yeniden başlatınca siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bios sıfırlamayı denermisiniz tahminimce sorununuz düzelicek. Artı 0 Eksi
Kloydn dedi: Bilgisayarımda BIOS'u bir kere yanlışlıkla açtım ondan sonra hiç açılmamaya başladı. Bilgisayarı Shift ile yeniden başlatınca siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bios sıfırlamayı denermisiniz tahminimce sorununuz düzelicek.