veyt
Decapat
Daha fazla
- RAM 16 GB RAM (8x2)
- Ekran kartı MSI RTX 3060 Ventus 2X 12g OC.
- Anakart MSI A520-A Pro.
- İşlemciamd Ryzen 5 5500.
Son düzenleyen: Moderatör:
valorantta takılma yok ama bu oyunda var ne yapmam gerekiyor.Arkadaşlar çok sıkıldım artık, bana yardım olun. Sistemi 1.5 ay kadar önce aldım. CS:GO'da aşırı derecede FPS droplar, takılmalar yaşıyorum. Fps_max 0 da 850 FPS'leri görüyorum fakat 190'lara kadar düşüyor. 300'e sabitlediğimde bu sefer takılmalar biraz azalıyor fakat yine oyundan zevk alamıyorum. Bu durum Valorant'ta çok çok az sadece round başında milisaniyelik takılma oluyor. Sistemim CS:GO oynatmıyor şaka gibi değil mi?
- RAM 16 GB RAM (8x2)
- Ekran kartı MSI RTX 3060 Ventus 2X 12g OC.
- Anakart MSI A520-A Pro.
- İşlemciamd Ryzen 5 5500.
windows 10 pro 22 h2İşletim sistemin nedir?
win 11 de de denedim cs go yine aynı takılmalar valorantta da takılmalar oluyordu win 10 a döndümvalorantta takılma yok ama bu oyunda var ne yapmam gerekiyor.
windows 10 pro 22 h2
Dostum biraz mantiksiz gelecek ama bende de fps drop oluyordu csgoda ve çoğu oyunda ilginc bir sekilde windows 11 e gectim ve duzeldi gecen hatta tekrar 10 kurdum droplar gercekten isletim sisteminden mi kaynaklaniyor diye ve gercekten windows 10 da kopek gibi drop giriyor.valorantta takılma yok ama bu oyunda var ne yapmam gerekiyor.
windows 10 pro 22 h2
saniyedeki kare sayısı (fps) hesaplayıcı | pc builds
saniyedeki kare sayısı (fps) hesaplayıcı | pc buildswww.kisa.link
denedim dostum droplar oluyordu . valorant da oynanmaz haldeydi . şu an valorant kaymak gibiDostum biraz mantiksiz gelecek ama bende de fps drop oluyordu csgoda ve çoğu oyunda ilginc bir sekilde windows 11 e gectim ve duzeldi gecen hatta tekrar 10 kurdum droplar gercekten isletim sisteminden mi kaynaklaniyor diye ve gercekten windows 10 da kopek gibi drop giriyor.