CS2 güncellemesi geldikten sonra oyunu bir türlü oynayamıyorum. FPS düşük küçük droplar kaliteyi düşürünce çamurlaşıyor. CS:GO 2500 saatim var şimdi oyunu bile açamıyorum. Başka hiçbir oyunda sorunum yok, Steam PUBG, RDR2 dahil aşırı akıcı çalışıyor.
CS2 güncellemesi geldikten sonra oyunu bir türlü oynayamıyorum. FPS düşük küçük droplar kaliteyi düşürünce çamurlaşıyor. CS:GO 2500 saatim var şimdi oyunu bile açamıyorum. Başka hiçbir oyunda sorunum yok, Steam PUBG, RDR2 dahil aşırı akıcı çalışıyor.
Aynı işlemciye sahibim RX6600 var bende de deli gibi drop giriyordu dikey senkronizasyonu açtım FPS 144e sabitledim grafik ayarları da en düşükte fidelitiy FX ise devre dışı en yüksek kalitede FPS drop yemiyorum.
Aynı işlemciye sahibim RX6600 var bende de deli gibi drop giriyordu dikey senkronizasyonu açtım FPS 144e sabitledim grafik ayarları da en düşükte fidelitiy FX ise devre dışı en yüksek kalitede FPS düşmesi yemiyorum.