R5 5500 sistemde NFS Unbound 100 FPS'ten düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

gialen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GIGABYTE 12GB RTX 3060 / RYZEN 5 5500 / 16GB HYPERX FURY RAM / GIGABYTE A520M K ANAKART
RAM
16 GB
Ekran kartı
GIGABYTE EAGLE RTX 3060 12G
Anakart
GIGABYTE A520-M-K R1.0
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500
Ultra ayarlarda 90-100 FPS alıyorum fakat sebepsizce çok fazla drop yiyorum. Araştırma yaptım biraz. Tam ekran iyileştirmelerini falan kapattım fakat hiçbir şey fark etmedi. Oyun anlık olarak donup kalıyor 2-3 saniye sürekli olarak.

Oyunu SSD'ye kurun. Kesin bir çözüm değil ama NFS'nin simgesine sağ tıklayın, tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakıp DPI ayarını da kapatın. Eğer bunlardan hiçbiri olmazsa %1 ile %0.1'lik değerleri kontrol edin, işlemcinin sıcaklığını kontrol edin, kullanımlarına bakın. Drop yediğiniz zaman işlemci frekansı düşüyor mu ona bakın.

Dosya Ekleri

• 1689419101872.png
    1689419101872.png
    15,9 KB · Görüntüleme: 28
Oyunu SSD'ye kurun. Kesin bir çözüm değil ama NFS'nin simgesine sağ tıklayın, tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakıp DPI ayarını da kapatın. Eğer bunlardan hiçbiri olmazsa %1 ile %0.1'lik değerleri kontrol edin, işlemcinin sıcaklığını kontrol edin, kullanımlarına bakın. Drop yediğiniz zaman işlemci frekansı düşüyor mu ona bakın.

Tamam SSD'ye taşıyayım oyunu.

oyun ssd'deymiş zaten.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı