R5 5500 ve RTX 3050 sisteme yükseltme önerisi

AM5 sokete geçme planım yoktu sadece güncel olduğu için bir sormak istedim hocam AM4 de kalma taraftarıyım aslında.
Hocam ben size sitem etmedim yanlış anlamayın :), siz mantıklı yapmışsınız en başta zaten. Güzel bir temel atmışsınız sisteme ve şimdi bütçeniz var geliştirme yapıyorsunuz, en mantıklısı. Am4 takılın, 3-4 sene sonra yada 5 sene sonra am6 veya daha yenisine geçersiniz.

Sadece 5700x3D ve 9070 ya da 9070 XT al. Anakartından tut sahip olduğun RAM'e kadar her şey çok iyi, her şeyi satıp AM5'e geçmen saçma olur. Her jenerasyon yeni platforma geçilmez, zaten en başta öyle planın vardıysa neden öyle kaliteli bir anakart aldın.

40 + 18 toplamı 68 mi reis?

Hocam oyunla işim yok aslında sizin dediğiniz işlemci gerçekten iyi güçlü bir işlemci ama yazılım için genel olarak toplamak istiyorum sistemi bu sistem yetersiz geliyor tabii arada kaçamak yapıp oyun oynamak da var. ryzen 9 5950x de öneriliyor iş için siz hangisini tavsiye edersiniz

AM5 sokete geçme planım yoktu sadece güncel olduğu için bir sormak istedim hocam AM4 de kalma taraftarıyım aslında.
Hocam 5700x3d iyi bir işlemci fakat am5 e geçerseniz ramleriniz diğer parçalarınız daha güncel olacaktır. Soğutucunuz zaten var 57 58k ya ben olsam ryzen 5 7500f rx 9070 xt yaparım. 7500F fps oyunları ciddi bir düşünceniz yoksa zaten bildiğim kadarıyla 400 500 rahat veriyor buda 360 hz monitöre bile yetecektir.

Hocam oyunla işim yok aslında sizin dediğiniz işlemci gerçekten iyi güçlü bir işlemci ama yazılım için genel olarak toplamak istiyorum sistemi bu sistem yetersiz geliyor tabii arada kaçamak yapıp oyun oynamak da var.
Ha o zaman olay değişir hocam, onu bu tür işlerden anlayan birine sormak lazım. Çok çekirdekli işlemci performansı etkiliyor mu acaba kullandığınız programları o zaman ona göre birşey seçmek lazım.

Hocam oyunla işim yok aslında sizin dediğiniz işlemci gerçekten iyi güçlü bir işlemci ama yazılım için genel olarak toplamak istiyorum sistemi bu sistem yetersiz geliyor tabii arada kaçamak yapıp oyun oynamak da var. ryzen 9 5950x de öneriliyor iş için siz hangisini tavsiye edersiniz
Hocam baştan desenize onu ozaman rx 9070 xt de de olmaz.

Eğer yazılım + arada bir oyun oynayacaksanız sistemi satmaktan başka çareniz yok hocam. Biz oyun odaklı düşündük ama. 9700X ve RTX 5070 kullanan bir sistem toplarsınız.

Hocam genel olarak iş yani yazılım oluyor önceden belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın.

Hocam baştan desenize onu o zaman RX 9070 XT de de olmaz.

Hangi parçaları önerirsiniz hocam bu öncelikleri baz aldığımızda.

Hocam genel olarak iş yani yazılım oluyor önceden belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın.

Hangi parçaları önerirsiniz hocam bu öncelikleri baz aldığımızda.
arkadaşın dediği gibi 7 9700x ve rtx 5070 sistem toplamanız daha iyi olur diğer parçalardan da yine dediğim gibi msi 360 mm yeter de artacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı