R5 5500 ve RX 6700XT darboğaz yapar mı?

DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Bu sistemi almayı ucundan düşünmeye başlamıştım çünkü malum aralarinda taksit faizi ile beraber rx 6700 xt li sistem arasinda 4k ya yakın fiyat farki vardi

Fakat önerdiğiniz sistem güzel

Acaba şöyle bir soru sorsam > benim yolladigim 12k lik sistem beni ne kadar idare eder çokçok ultra epik oyunlar oynamsyacagim veya 4k zoamayacagim 180 fps illa diye

Attiginiz sistemle arasindaki 2k lik fiyat farkina degermi sizcd

Kesinlikle değer hocam. Hem 5500'den 5600'a hem de 6600'dan 6700'e geçmek için 2K fiyat farkı verilir.

Ha ben düşük bütçeyle alıp geçeyim dersen buna bak.

Peki sizce bu mantiklimi

Merhaba. 15k bütçeli bir sistem alacağım fakat R5 5500 ve RX 6700XT var. YouTube'da asla bulamadim iki bileşenin aynı videoda kullanan (darboğaz yapıp yapmadığını görmek için).

Sizce darboğaz yapar mı?

Şu sistem 16.000 TL'ye satıldı ve dün akşam bitti, takip edin belki yine stoka girer.

Bu sistemi çok fazla almak istiyordum daha 1 hafta önce 15.2k iken dune kadar 15.8k ya yukselmisti hugunde sistem stokta bitmisti

Ayin 17 dini bekliyorum taksit yapacagim icin hesap kesim tarihinden dolayi

Bu sistemi çok fazla almak istiyordum daha 1 hafta önce 15.2K iken dune kadar 15.8k ya yukselmisti hugunde sistem stokta bitmisti

Ayin 17 dini bekliyorum taksit yapacagim icin hesap kesim tarihinden dolayi.

Herkes her üründe artık kafasına göre takılıyor, hiçbir şeyin fiyatı düşmüyor, her gün artıyor.

Merhaba. 15k bütçeli bir sistem alacağım fakat R5 5500 ve RX 6700XT var. YouTube'da asla bulamadim iki bileşenin aynı videoda kullanan (darboğaz yapıp yapmadığını görmek için).

Sizce darboğaz yapar mı?
Testlerine baktınız mı youtube da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…