R5 5500 ve RX580 sistemin oyun performansı nasıl olur?

Okan5752

Decapat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 5500.
AMD RX 580.
32 GB RAM.

Bu sistem yüksek oyunları kaldırır mı? Kaç FPS oynatır, iyi midir? Fikirlerinizi bekliyorum.

AMD Ryzen 5 5500.
AMD RX 580.
32 GB RAM.

Bu sistem yüksek oyunları kaldırır mı? Kaç FPS oynatır, iyi midir? Fikirlerinizi bekliyorum.
Güncel oyunları ultra ayarlarda kaldırması mümkün değil rx580 in, onun dışında god of War, red dead 2, Spiderman remastered tarzı yüksek grafikli oyunları 1080p medium ayarlarda 50-60 fps açar diye düşünüyorum. Bu sistemi almak yerine ramden ve işlemciden kısıp daha iyi bir ekran kartı almak daha mantıklı olacaktır.

onu yapmadan aldık da peki bir şey soracağım bir şey değiştirsem o parça ekran kartı mı olmalı öncelikle ve ne önerirsin ekran kartı olarak

onu yapmadan aldık da peki bir şey soracağım bir şey değiştirsem o parça ekran kartı mı olmalı öncelikle ve ne önerirsin ekran kartı olarak
Ekran kartını değiştirirsin önermem için belli bir bütçe söylemen lazım

Ben 5500 TL'ye 2.el sağlam garantili MSI 6600XT aldım sende bulursun 5-6 bine RX 6600 XT hatta biraz daha fazla araştırırsan RX 6700 XT bile bulabilirsin

Hocam yeni gördümde 2. el biraz sakat gibi duruyor sıfıra böyle 6 k ya falan iyisi var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…