fiyat farkına değer mi sizce?AMD Ryzen 7 5700X3D Sekiz Çekirdek 3.00 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 5700X3D Sekiz Çekirdek 3.00 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 5700X3D Sekiz Çekirdek 3.00 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.151,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
am5 platformu nedir?Değer bence ama am5 platformuna geçmeniz daha mantıklı olacaktır.
Değer, eski işlemcini de 2000'e satarsın sahibinden üzerinden.fiyat farkına değer mi sizce?
Eski fanı derken stok fan diyorsanız kullanabilirsiniz ama önermem. 5700X3D daha fazla ısınan bir işlemci 5500'e göre. Attığım soğutucu işinizi görecektir.Bir de kutusuz satılan işlemciler daha ucuz kutusuz alsam eski işlemcinin fanını kullanabilir miyim ve önerir misiniz?
AM5 platformu nedir?
Değer, eski işlemcini de 2000'e satarsın sahibinden üzerinden.
Ayrıca kalan bütçene de şu soğutucuyu almanı öneririm eğer şu anda stok fan kullanıyorsan:
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eski fanı derken stok fan diyorsanız kullanabilirsiniz ama önermem. 5700x3D daha fazla ısınan bir işlemci 5500'e göre. Attığım soğutucu işinizi görecektir.
Bilmiyorum, yeni parçaları oradan alırsanız montajını onlar yapabilir diye biliyorum, en azından Vatan Bilgisayar'da öyle.Bilgisayarı İtopya'dan almıştım bu konuda kendime cok güvenmediğim için oraya parçalarla beraber götürüp monte ettirmek istesem yaparlar mı?