A almightybls Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 294 Çözümler 2 8 Temmuz 2025 #11 mertbirsenn dedi: Hangi soğutucuyu aldınız? Termal macun genelde soğutucu paketlerinden çıkar ve kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın ilk attığı Dark Freezer'ı aldım, üç aylık bir sürem var çok masraf yapmak istemedim.
mertbirsenn dedi: Hangi soğutucuyu aldınız? Termal macun genelde soğutucu paketlerinden çıkar ve kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın ilk attığı Dark Freezer'ı aldım, üç aylık bir sürem var çok masraf yapmak istemedim.
M mertbirsenn Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 1.743 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: Gigabyte B450M K Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB. RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB. Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze. İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120. Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 8 Temmuz 2025 #12 almightybls dedi: Arkadaşın ilk attığı Dark Freezer'ı aldım, üç aylık bir sürem var çok masraf yapmak istemedim. Genişletmek için tıkla... İçinden termal macun çıkıyor olabilir. Kontrol edin derim.
almightybls dedi: Arkadaşın ilk attığı Dark Freezer'ı aldım, üç aylık bir sürem var çok masraf yapmak istemedim. Genişletmek için tıkla... İçinden termal macun çıkıyor olabilir. Kontrol edin derim.