H hardb0yy Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 386 Çözümler 1 24 Aralık 2022 #21 musaaksoy dedi: Aslında performansta bir fark hissedemedim gibi fakat bir sorun yaşamadım testlerde vs. Şuan OCCT testinde 7,10 ve 11. sanal çekirdeklerde sorun oldu. Bu çekirdekler hangi fiziki çekirdeklere tekabül eder hocam? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin çekirdeklerin karşılığı biosta yokmu?
musaaksoy dedi: Aslında performansta bir fark hissedemedim gibi fakat bir sorun yaşamadım testlerde vs. Şuan OCCT testinde 7,10 ve 11. sanal çekirdeklerde sorun oldu. Bu çekirdekler hangi fiziki çekirdeklere tekabül eder hocam? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin çekirdeklerin karşılığı biosta yokmu?
M musaaksoy Hectopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #22 hardb0yy dedi: Bahsettiğin çekirdeklerin karşılığı biosta yokmu? Genişletmek için tıkla... Biosta fiziki çekirdekler gözüküyor. Ama hatayı sanal çekirdeklerde aldım. O yüzden hocam.
hardb0yy dedi: Bahsettiğin çekirdeklerin karşılığı biosta yokmu? Genişletmek için tıkla... Biosta fiziki çekirdekler gözüküyor. Ama hatayı sanal çekirdeklerde aldım. O yüzden hocam.