R5 5600 96 derece oluyor

Macun sürdüm ancak macun halihazırda olan bir macundu ve çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum bu yüzden macun değiştirmeye karar verdim. Sök tak yapmadan önce de sıcak çalışıyordu ve yaptıktan sonra da aynı şey zaten devam ediyor.
Boşta bir sıcaklık mı, oyunda sıcaklıklar mı bunlar?

Devamında ek olarak ekliyorsun. Fakat cümlen genele konuşuyor. Dolayısıyla eksik bilgi.

Tamam hocam konuyu uzatmaya gerek yok düzenledim mesajı.

Ya dostum her ne olursa olsun 96 dereceyi de normal görmezsiniz.

Normal görmüyorum zaten hele ki oyunda bu değerleri alıyorsa hiç normal değil. Sadece kısa vadede ve test sırasında zararı olmaz dedim. Sürekli bu derecelerde kullanmanın zararlı olduğunu ben de biliyorum. Sadece başta yazmam gereken şeyi sonda yazdım.

Arkadaşlar konuya bir güncelleme yapmak istedim. UV ve İşlemci fan hızını turboya çekerek sıcaklıkları bayağı aşağılara düşürdüm neredeyse 65 dereceye kadar düştü.UV değerini biraz daha azaltacağım ve yarın yeni termal macunla sorunu komple ortadan kaldıracağım galiba. Önceden yaptıgım UV çok düşük bir değer olarak kalmış sanırsam. Performansta da kayıp çok fazla vermeden yeni termal macunla dediğim gibi 65-70 dolaylarında kalacak gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı