R5 5600 kullanıyorum ve Chrome'dan 720p canlı yayın izlerken CPU cok kullaniliyor diye uyarı geldi. %100 kullanılıyor gözüküyordu. Normal mi? Virüs varsa nasıl temizlerim?
R5 5600 kullanıyorum ve Chrome'dan 720p canlı yayın izlerken CPU cok kullaniliyor diye uyarı geldi. %100 kullanılıyor gözüküyordu. Normal mi? Virüs varsa nasıl temizlerim?
Kesinlikle anormal bir durum. Kaspersky kullanın.R5 5600 kullanıyorum ve Chrome'dan 720p canlı yayın izlerken CPU cok kullaniliyor diye uyarı geldi. %100 kullanılıyor gözüküyordu. Normal mi? Virüs varsa nasıl temizlerim?
Nasıl yapılıyorKaspersky'dan virüs taraması yapıp sonuçları atın.
Choreme yi silsem virüs bilgisayarda kalmaz dimiHocam bence format atmalısınız ya da tarayıcı değiştirebilirsiniz.
Nasıl yapılıyor.
Choreme yi silsem virüs bilgisayarda kalmaz değil mi?
Nasıl yapılıyor
Choreme yi silsem virüs bilgisayarda kalmaz değil mi?
Hocam Chrome eklentileriniz varsa kaldırın Chrome fazla sistem zorlayan bir şey değil çünkü.
Chrome eklentim yok PC'yi yeni aldim hiç riskli sitelere filan girmedim ama telefonum da virüs oldunu düşünürdüm ayni hesaplan girince Chrome virüsde gelmis midir bir de bu sadece 1 kere oldu YouTube'dan video izledim uzun süre bundan sonra oyle bir uyari gelmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.