R5 5600 GTX1080 sistem uyumlu çalışır mı?

tunahanbey

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba ben bir sistem topladım ve parçalar sorunsuz çalışır mı emin olamadım, sormak istedim. Parçalar şu şekilde anakart: ASRock B450-HDV işlemci: Ryzen 5 5600 ekran kartı: ASUS GTX 1080 8 GB 3 fanlı RAM: 8x8 16 GB 3200 MHz DDR4 GB PSU: Thermaltake Litepower 650W PSU soğutucu: Rampage ıceberg 120mm AM4 işlemcime uyar mı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun kesinlikle çıkmaz fakat biraz performans dengesizliğinden droplanma olma ihtimali var.

% Kaç bir darboğaz problemi çıkarır Valorant gibi oyunlar oynayacagım YouTube ve Kick deneyeceğim.
Valorant'da darboğaz yapmaz, ek olarak % hesaplama konusunda bilgiye sahip değilim. Siteleri var fakat doğru oran göstermiyorlar. Rahatça yayın yapabilirsiniz Valorant'da, darboğaz ekran kartı ve işlemcinin önemli olduğu oyunlarda biraz belli eder. Valorant ağırlıklı işlemci oyunu.

Valorant'ta darboğaz yapmaz, ek olarak % hesaplama konusunda bilgiye sahip değilim. Siteleri var fakat doğru oran göstermiyorlar. Rahatça yayın yapabilirsiniz Valorant'ta, darboğaz ekran kartı ve işlemcinin önemli olduğu oyunlarda biraz belli eder. Valorant ağırlıklı işlemci oyunu.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı