Bilemedim hocam kafam karışık ama Phantoma'a daha sıcak bakıyorum ARGB yüzünden. Işıksıza dönersem zaten direkt EVO 2500 civarına var inventusta.
Maalesef stoklar bir süre önce bitti, EVO için 500TL vermeye hiç değmez bu arada.
Phantom Spirit alınabilir ışık için, birbirine çok yakın soğutucular.
THERMALRIGHT PHANTOM SPIRIT 120 SE ARGB Ä°Ålemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT PHANTOM SPIRIT 120 SE ARGB Ä°Ålemci soÄutucusuinventus.com.tr
Hocam eğer kasaya sığarsa kesinlikle SE 224XTS öneriyorum. Böyle bir şey yok yük altında bile 55 derece geçtiğini görmedim.
@361370 hocam bu soğutucuyu alsam üzer mi?
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1550 RPM hızında çalışan TL-C12C serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.www.gaming.gen.tr
Ben R5 5600 işlemcimi aldım alalı ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi Ä°Ålemci SoÄutucu bunu kullanıyorum son derecede memnunum. Fiyat olarak da uygun. Benden başka 3 arkadaşıma daha aldırdım ve hepsi memnun. İsterseniz bir bakıp araştırın.
Ben R5 5600 işlemcimi aldım alalı ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi Ä°Ålemci SoÄutucu bunu kullanıyorum son derecede memnunum. Fiyat olarak da uygun. Benden başka 3 arkadaşıma daha aldırdım ve hepsi memnun. İsterseniz bir bakıp araştırın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.