R5 5600 için anakart önerisi

Bütçe
4500-5000
Aradaki 1K farka değer mi dersiniz hocam. Çok da fark yok özellik olarak aralarında.
Ben sistemimi toplarken aralarında 200 lira fark vardı görmemişim kusura bakmayın.

1000 TL'lik bi fark yok sadece destek hakkında muhattap olacağım forum vs bulamamıştım Gigabytede onun dışında özellikler aynı.
Fiyatlarını aynı sandığım için ASUS dedim.

Ben sistemimi toplarken aralarında 200 lira fark vardı görmemişim kusura bakmayın.

1000 TL'lik bir fark yok sadece destek hakkında muhatap olacağım forum vs bulamamıştım Gigabyte'de onun dışında özellikler aynı.

200 TL fark olsa ASUS tercih ederdim de arada çok fark olmayınca daha mantıklı geliyor Gigabyte. Ayrıca BIOSTAR B450M-H'dan geçeceğim. FPS farkı falan pek sanmıyorum ama olur mu sizce.

Gigabyte ve ASUS fark eder mi cok hocam? OC yapmayacağım sadece FPS oyunları oynayacağım. Ayrıca RAM de yükseltmeyi düşünüyorum ve 3K bedava gibi geliyor bu anakart.

Gigabyte'ın daha kaliteli olduğunu düşünüyorum kendim şu an 5600ü Gigabyte A520M k ile beraber kullanıyorum hiçbir sorun olmadı ama siz şimdi almışken B550mk alın bence.

1000 TL'lik bir fark yok sadece destek hakkında muhatap olacağım forum vs bulamamıştım Gigabyte'de onun dışında özellikler aynı.

Gigabyte kötü bir marka olmadığı için boştan yere daha fazla vermeye değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı