R5 5600 için ekran kartı, PSU, kasa önerisi

Bu arada ekran kartının satıldığı site pek güvenilir gelmedi bana. Hangi siteden almalıyım sizce ekran kartını psu nzxt sipariş veriyorum kasa konusunda muallaktayım ?

Bu arada ekran kartının satıldığı site pek güvenilir gelmedi bana. Hangi siteden almalıyım sizce ekran kartını PSU NZXT sipariş veriyorum kasa konusunda muallaktayım?

Bence ekran kartı olarak da xfs alın, hem soğutma olarak da iyi hem de daha ince. N11'de satılıyor ve yorumlar iyiydi açıkçası.

Ekran kartı ve psu siparişini veriyorum kasa kaldı şu an eski sistemimde dark maxima v20 kullandım ancak şu an ana kart markası sebebiyle msi almak istiyordum baktığım zaman çok seçenek var ve aklım baya karıştı

Efendim siz özgürsünüz istediğiniz gibi kullanın bence hangisini daha rahat olacaktır sizin için bütçenizi de düşünerek ilerleyin ve bence efendim eski kasanızı da kullanabilirsiniz ve MSI'ın kasaları da güzel.

eski kasa benim şu anda elimde değil ondan dolayı yeni bir kasa almak istemiştim de bundan dolayı danışmak istedim. Bu arada yanıtlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim çok sağ olun biraz daha bakayım olmadı kasa için ekran kartı ve psu siparişini verdim. şu anlık bütçem ile hemen hemen %70 toplanmış oldu ekran ve ssd ihtiyacım kaldı onlar içinde birikim yapıyorum

Hocam hangi PSU'yu aldınız?

Bunu almanız daha iyi olur hocam aynı fiyata:

Peki bu hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…