Hocam AMD almayın. 4060 çekin ya da 4060 Ti 8 GB. VRAM'e şu anlık o kadar gerek yok. İlla diyorsanız. 6800 alabilirsiniz ama RTX-DLSS-ve yazılım desteğinin olmayacak üstüne ekran kartı güncellemesinden sonra kart kötü çalışabiliyor. Saf güç olarak 6800 alabilirsiniz işlemciniz ile darboğaz olur ama onu söyleyeyim.
AMD fiyat olarak iyi. Dediğiniz10bin TL'ye 6800'in 4070i geçen performansı var değer gibi. NVIDIA pahalı o bütçede onun dışında AMD düzeltemedi F/P şu an ekran kartında.
Sıfır 6700XT buldum ama ikinci el 6800XT almak daha mantıklı geldi sanki, bunu daha önce konuşmuştuk ama bütçe problemlerimden dolayı hiçbir seçeneği değerlendirememiştim ne olur ne olmaz ileride bakabileceğim bir kaynak olsun istiyorum.
Sıfır 6700XT buldum ama ikinci el 6800XT almak daha mantıklı geldi sanki, bunu daha önce konuşmuştuk ama bütçe problemlerimden dolayı hiçbir seçeneği değerlendirememiştim ne olur ne olmaz ileride bakabileceğim bir kaynak olsun istiyorum.
AMD ekran kartı ben de önermiyorum normal şartlarda ancak bu bütçede AMD alınabilir. Ha ben olsam yine de Nvidia alırdım. Gerekirse borç alıp ya da daha fazla taksite girip Nvidia alırdım.