R5 5600 için ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
12.000
AMD ekran kartı ben de önermiyorum normal şartlarda ancak bu bütçede AMD alınabilir. Ha ben olsam yine de Nvidia alırdım. Gerekirse borç alıp ya da daha fazla taksite girip Nvidia alırdım.
AMD kullanmasam PC patlıyor falan sanacağım.
Şu amd kartlara çöp mumelesi yapmayın artık.

Neden hocam sebebi nedir?
Bende merak ettim RX6000 serisinde ne sorun yaşamış.

NVIDIA hakkında neden almam ile alakalı hiçbir mantıklı gerekçe görmedim kendimce ancak gene de tavsiye verip bilgilendirebilirsiniz her türlü tavsiyeye açığım ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Nvidia tarafındaki DLSS teknolojisi kartı uzun ömürlü yapıyor ve en azından 4000 serisinde dâhâ az güç tüketmesini sağlıyor. Eksisi pahalı olması.

AMD saf güç bakımından güçlü kartlar sunuyor ancak güç tüketimi fazla ve yazılım sorunları ile mimlendi. Teknolojide de Nvida'dan geride kaldı.

Bütçende en mantıklı olanı tercih et, hangisi işini görüyorsa onu al.

Hocam AMD almayın. 4060 çekin ya da 4060 Ti 8 GB. VRAM'e şu anlık o kadar gerek yok. İlla diyorsanız. 6800 alabilirsiniz ama RTX-DLSS-ve yazılım desteğinin olmayacak üstüne ekran kartı güncellemesinden sonra kart kötü çalışabiliyor. Saf güç olarak 6800 alabilirsiniz işlemciniz ile darboğaz olur ama onu söyleyeyim.

Hocam AMD'ye fmf özelliği geldi FPS'ler bayağı yükseliyor diyor biliyorum.

O zaman önümde ki en iyi sel
Nvidia tarafındaki DLSS teknolojisi kartı uzun ömürlü yapıyor ve en azından 4000 serisinde dâhâ az güç tüketmesini sağlıyor. Eksisi pahalı olması.

AMD saf güç bakımından güçlü kartlar sunuyor ancak güç tüketimi fazla ve yazılım sorunları ile mimlendi. Teknolojide de Nvida'dan geride kaldı.

Bütçende en mantıklı olanı tercih et, hangisi işini görüyorsa onu al.
Şahsi Tavsiyeniz nedir ?

Bunu dikkate alacağım güzele benziyor.

Kredi durumuma göre 7700 alabilirim veya.

Dostlarım bu kartı satın aldım RDNA 3 olması ve fiyatı yüzünden, yakında inceleme yaparım büyük ihtimalle.
Dua edin WattMan ile karşı karşıya kalmayayım NVIDIA fanboyluğu yapmayı istemiyorum 😂

Kredi durumuma göre 7700 alabilirim veya.

Dostlarım bu kartı satın aldım RDNA 3 olması ve fiyatı yüzünden, yakında inceleme yaparım büyük ihtimalle.
Dua edin WattMan ile karşı karşıya kalmayayım NVIDIA fanboyluğu yapmayı istemiyorum 😂
Biraz kullandıktan sonra düşüncelerini yazarsın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı