R5-5600 için hava soğutma önerisi

asuza

Centipat
Daha fazla  
Son zamanlarda stok fanın işlemciye yeterli olmadığını düşünmeye başladım oyunlardaki FPS kaybı yüzünden ve stoktan farklı bir soğutma almayı düşünüyorum anakartım MSI B450M Pro Max kasam çok küçük BitFenix Nova Mesh SE 600W 80+ o yüzden onun boyutuna göre bir şey arıyorum. Fiyat abartılı olmasın. İşlemcim Ryzen 5 5600.

Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Çok bir bilgim yok o yüzden soruyorum, boyutuyla ilgili bir sıkıntı olmaz değil mi işlemcinin yanındaki RAM'ler falan.
Olmaz. Olursada fanları yukarı alabilir veya fanı egzoz tarafındaki kuleye bağlayabilirsiniz.

Çok bir bilgim yok o yüzden soruyorum, boyutuyla ilgili bir sıkıntı olmaz değil mi işlemcinin yanındaki RAM'ler falan.

Kasa desteği 160mm yazıyor bu 155mm olması lazım. RAM'lere değerse fanı hafif yukarı alabiliyorsun ama sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…