R5 5600 için OC tavsiyesi

Bendeki model 2xarctic P12'li. Hiç düşünmedim fiyatı. Siz alıcı olarak konu açıp Telegram falan verebilirsiniz sanırım kuralları çok bilmiyorum ama yapan vardı. DC yasak ise eğer herhangi bir yerden ulaşmam gerek çünkü 1 yıl dolmadı kaydolalı.

Yani hocam Max 500 verebirim gibi çok bütçe ayırmak istemiyorum, kasam kötü olduğu için onu da değiştirmeyi düşünüyorum ona bütçe kalması lazım. Sizin için uygunsa konu açayım 1-2 haftaya elime fazladan para geçmiş olacak öyle alabilirim?

Yani hocam Max 500 verebirim gibi çok bütçe ayırmak istemiyorum, kasam kötü olduğu için onu da değiştirmeyi düşünüyorum ona bütçe kalması lazım. Sizin için uygunsa konu açayım 1-2 haftaya elime fazladan para geçmiş olacak öyle alabilirim?
Daha benim Arctic kasaya sığıyor mu sığmıyor mu denemem lazım :) . Üste sığmadı çünkü. Anakartın VRM soğutucusu engel oldu.

Ön tarafa takmayı denediniz mi?
Onu denemem gerekiyor. 400mm GPU desteği var kasada. Yanılmıyorsam RX 6800, 345mm. Geriye zaten radyatörü kalın olduğu için Arctic zor sığabilir.

Onu denemem gerekiyor. 400mm GPU desteği var kasada. Yanılmıyorsam RX 6800, 345mm. Geriye zaten radyatörü kalın olduğu için Arctic zor sığabilir.

Ne kadar kalın bilemiyorum ama ölçülerden pek anlamasamda kasanın incelmesine izledim sığar gibi duruyor tabii kesin bir şey diyemem denemeniz lazım. En uzun RX 6800 modelleri arasında 324 gördüm daha uzunu yok gibi hocam.
Ölçüler;

Ne kadar kalın bilemiyorum ama ölçülerden pek anlamasamda kasanın incelmesine izledim sığar gibi duruyor tabii kesin bir şey diyemem denemeniz lazım. En uzun RX 6800 modelleri arasında 324 gördüm daha uzunu yok gibi hocam.
Ölçüler;
Denemem gerekiyor.

Bu arada değerler böyle:
1674156653189.png

4.8 GHz'den pek verim alamadım. Yarın 4.7 GHz 1.225V deneyeceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı