Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #1 Anakart B550M Pro-VDH Bugün yeni aldığım Thermalright peerless assasin 120 SE elime ulaştı, oyun esnasında çıktığı 80 dereceler 55'lere kadar düştü. Şimdiyse sıcaklıklardan kurtulmuşken biraz overclock uygulamak istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Bugün yeni aldığım Thermalright peerless assasin 120 SE elime ulaştı, oyun esnasında çıktığı 80 dereceler 55'lere kadar düştü. Şimdiyse sıcaklıklardan kurtulmuşken biraz overclock uygulamak istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #3 AhmetAlii dedi: PBO açık mı? Genişletmek için tıkla... Stok açık oluyordu sanırım BIOS'ta herhangi bir BIOS'dan açma kapama uygulamadım henüz.
AhmetAlii dedi: PBO açık mı? Genişletmek için tıkla... Stok açık oluyordu sanırım BIOS'ta herhangi bir BIOS'dan açma kapama uygulamadım henüz.
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.982 Çözümler 5 10 Ekim 2024 #4 Kapatmadıysan açıktır. Klaizee dedi: Stok açık oluyordu sanırım BIOS'ta herhangi bir BIOS'tan açma kapama uygulamadım henüz. Genişletmek için tıkla...
Kapatmadıysan açıktır. Klaizee dedi: Stok açık oluyordu sanırım BIOS'ta herhangi bir BIOS'tan açma kapama uygulamadım henüz. Genişletmek için tıkla...
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #5 AhmetAlii dedi: Kapatmadıysan açıktır. Genişletmek için tıkla... Yani evet, kapatmadım. OC ile değerleri ne yapmam lazım?
AhmetAlii dedi: Kapatmadıysan açıktır. Genişletmek için tıkla... Yani evet, kapatmadım. OC ile değerleri ne yapmam lazım?