R5 5600 için stok fan yeterli midir?

Alances

Decapat
Daha fazla  
RAM
16gb 3600ghz
Ekran kartı
rtx3060ti
Anakart
gigabyte b450 m k
İşlemci
ryzen 5 5600
Yeni sistem toparladım, işlemcim Ryzen 5 5600, stok fanını kullanıyorum Cyberpunk'da 85-90 derecelere kadar çıkıyor, bir sorun olacak diye korkuyorum. Stok fan yetersiz mi kalıyor yoksa acaba termal macun sürmeyi filan mı unuttular?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni sistem toparladım, işlemcim Ryzen 5 5600, stok fanını kullanıyorum Cyberpunk'da 85-90 derecelere kadar çıkıyor, bir sorun olacak diye korkuyorum. Stok fan yetersiz mi kalıyor yoksa acaba termal macun sürmeyi filan mı unuttular?
Yeterli değil. Sıvı soğutma alabilirsin ve ya Hava soğutma ama stok yeterli değil.

Bana şahsen yetiyor genellikle 70-75 derece alıyorum. Fakat sende 85-90 derecelere çıkıyorsa kasan hava almıyordur ya da oyun çok fazla işlemci kullanıyordur. Kasanda bir problem yok ise kesinlikle @Lisser önerdiği soğutucuyu al.

Normalde yetmesi lazım. Wraith stok fanlar genel olarak çok iyi iş görüyorlar.

Bana şahsen yetiyor genellikle 70-75 derece alıyorum. Fakat sende 85-90 derecelere çıkıyorsa kasan hava almıyordur ya da oyun çok fazla işlemci kullanıyordur. Kasanda bir problem yok ise kesinlikle @Lisser önerdiği soğutucuyu al.
kasada 4 tane fan var cyberpunk denedim şimdide gta v aynı

Dark freezer x125 önerebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı