En kısa sürede iyi bir kule tipi soğutucu veya sıvı soğutma alın. Kasa havalandırmanız iyise 80 dereceyi geçmez. Çok kötüyse 110 derecelere rahat fırlar. En geç 3 ay içerisinde almanızı öneririm. Acelesi yok ama bence.
Aman aman ısınmıyor.
Stok soğutucu bir yere kadar yeterli oluyor, sınırda.
Sıvı soğutma gereksiz, ucuz fiyatlı bir kule tipi iş görür.
Soğutucu için bütçeniz var mı?
Kanka ne oynayacaksın? Ben aynı işlemci ile uzun süreli lol oynuyorum ve hiçbir ekstra soğutucu kullanmadan kendi fanı ile 60 dereceleri geçmiyorum. Ama daha yüksek grafikli işlemciyi çok zorlayan oyunlar için bence Ryzen'in kendi fanı yeterli olmayacaktır.
Kanka ne oynayacaksın? Ben aynı işlemci ile uzun süreli LoL oynuyorum ve hiçbir ekstra soğutucu kullanmadan kendi fanı ile 60 dereceleri geçmiyorum. Ama daha yüksek grafikli işlemciyi çok zorlayan oyunlar için bence Ryzen'in kendi fanı yeterli olmayacaktır.
En ucuz Dark Freezer X125 Fixed Rgb Fanl DKCCX125 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X125 Fixed Rgb Fanl DKCCX125 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 675,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Elinizde macun var mı?
Onun için de konu açmanız yararlı olur.