R5 5600 için Thermalright Assassin X 120 Refined SE yeterli midir?

Imran_zakhaev

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8x2 16 gb ram 3200 mhz
Ekran kartı
asus rtx 4060
Anakart
asus prime a 520 m k
İşlemci
r5 5600
Merhaba,
Ryzen 5 5600 işlemcim için Thermalright Assassin X 120 Refined SE modelini almayı düşünüyorum. Bence bu kule tipi soğutucu yeterli görünüyor ancak birkaç konuda kararsızım.

1. Soğutucunun kutusundan çıkan Thermalright TF4 termal macunu mu kullanmalıyım, yoksa ayrıca Cooler Master MasterGel Pro v2 alınır mı?
  2. Kasam Game Booster GB-203b modeli. Bu soğutucu kasa ile uyumlu olur mu, arada sıkıntı yaşayan oldu mu?
  3. Bu soğutucuyu kullanan arkadaşlar varsa, deneyimlerini, sıcaklık değerlerini ve fan sesi gibi detayları paylaşabilirlerse çok sevinirim.

Not: Thermalright Assassin King 120 SE modelini almaya karar verdim. Termal macun olarak da soğutucunun içinden çıkan termal macunu kullanacağım.

Son düzenleme:
Madem 1000 civarı bütçe ayırdınız. Bari Phantom Spirit alın kampanyalar devam ediyorsa 800-1000 arasına geliyordu sanırım.
Kampanya bitmiş galiba, 1000 TL'ye dediğiniz modeli bulamadım.

Bütçe 100TL artarsa bunu öneririm yoksa dediğin soğutucu da 5600 için yeterli ve fiyatına göre güzel.

Thermalright Assassin X 120 Refined SE modelinde 4 bakır ısı borusu var. Dediğiniz modelde ise 5 bakır boru olduğunu gördüm, ona da göz atacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı