R5 5600, Intel Arc A750 sistem yükseltme önerisi

Garanti olması açısından söylemiştim, sanırsam bunlar doğru değeleri vermediklerinden 750 almak garanti geliyor bana. İncehesap'ta zaten puanımda bulunuyordu hemen hemen aynı fiyata iniyor, 3-5'ine bakmadan alırım sorun değil. Bu şekilde kullanmaya devam etsem ileride açabilecek sorun nedir?

Güç kaynağını acilen mi değiştirmem gereklidir hocam, sisteme açık açık zarar mı vermiş olurum eğer değiştirmezsem?
Şans işi aslında bunlar. Siz şansınıza elinizdeki PSU ile sorunsuz kullanmışsınız sistemi gibi görünüyor. En kötü PSU'yu alıp sorunsuz da kullanabilirsiniz, en iyi PSU'yu alıp anakartı da yakabilirsiniz. Biraz alakasız oldu ama durum böyle. Bence en kısa sürede değiştirin. Elinizdeki PSU da sağlamken 2. el satarsınız.

Garanti olması açısından söylemiştim, sanırsam bunlar doğru değerleri vermediklerinden 750 almak garanti geliyor bana.
Attığım bütün PSU'lar doğru değeri veriyor ama sizdekini bilemiyorum.

Benim değiştirmek istediğim sıra şu şekildeydi, klavye, anakart ve ek ram takviyesi. Arkadaşlarımda uzun zamandır bahsediyordu sen o psu'ya güvenme bir gün patlar diye fakat pek önemsememiştim. İlk olarak psu'dan başlayayım, oc işi ile uğraşmadığımdan anakartı ilerleyen zamanlarda değiştirmem uygun olur değil mi?

Hiç değiştirmeyin onu. Anakart yeterli. Hem maddi açıdan maaliyetli olacak hem de yeni sistem toplamaktan bile daha uğraştırıcı.
Tamamdır, sağolasın hocam. Eline sağlık.

O da tamamen tercih meselesi. Bilgisayara zararı yok onun ister değiştir ister bozulana kadar kullan.

Başka önerdiğin bir marka yok değil mi PSU yönünden, üçününde piyasada tutulan bir marka diye tahmin ediyorum. MSI zaten biliyorum, NZXT forumdan duydum ancak High Power hiç duymadım.

Evet. Başkasına gerek yok zaten.
Hangisi tercih sebebin olurdu, NZXT hakkında forumda yarısı alınır yarısı alınmaz demiş ancak bu bütçede alınır diyenlerin sayısı biraz daha fazla gibi. MSI aralarında bir fark görünmüyor, hıgh power hakkında bir sonuca ulaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…