R5 5600 işlemci için hava soğutucu önerisi

Bunun 224 modelinde 17-18 derecelik performans aldım. İşlemci r5 5600.
224 daha üst bir model. Nasılsın
İyi günler arkadaşlar AMD Ryzen 5 5600 işlemcim için Deep Cool AK400 kule tipi soğutma almayı düşünüyorum. Fiyatı şu an 1200 TL. Sizce bu fiyata bu soğutucu alınır mı?
Ayrıca hocam eğer işlemcinin aşırı soğuk olmasına gerek yok, upgrade yapmayacağım zaten diyorsanız Dark Freezer X127 ve Strong M4-12X alabilirsiniz. İkisi de iyidir. Ben 5600X ile kullanıyorum X127'yi, o da fena olmayan değerlerde tutuyor işlemciyi.

224 daha üst bir model. Nasılsın.

Ayrıca hocam eğer işlemcinin aşırı soğuk olmasına gerek yok, upgrade yapmayacağım zaten diyorsanız Dark Freezer X127 ve strong M4-12X alabilirsiniz. İkisi de iyidir. Ben 5600X ile kullanıyorum X127'yi, o da fena olmaya.

Şu an stok fan la oyunlarda 66 dereceyi gryrm ama bazen Google Chrome da bir oyuna girince slot oyunu vb 80 dereceyi gördüm ısı yükselmesi bir anda olabiliyor overclock yapan biriside değilim normalde aklımda çift fanlı Dark Freezer X123 Duo vardı ama kimse kullanmadığı için tavsiye etmedi.

224 daha üst bir model. Nasılsın

Ayrıca hocam eğer işlemcinin aşırı soğuk olmasına gerek yok, upgrade yapmayacağım zaten diyorsanız Dark Freezer X127 ve Strong M4-12X alabilirsiniz. İkisi de iyidir. Ben 5600X ile kullanıyorum X127'yi, o da fena olmayan değerlerde tutuyor işlemciyi.
O zaman araştırdığım kadarıyla gördüğüm aralarında performans olarak neredeyse hiç fark yokmuş. 214 olan 1-2 cm daha büyük olduğu için bazı kasalara zor giriyormuş, 224 olan biraz daha rahat giriyormuş. Bunu yabancı bir forumdan okumuştum, doğruluğundan emin değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı