R5 5600 işlemci için soğutucu önerisi

kakashiimadara

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Ryzen 5 5600 kullanıyorum işlemci oyunlarda 90 derece altına inmiyor. Bulunduğum şehir 40 derece. SE-214-XT falan öneriyorlar da daha ucuz kule tipleri de var onlar alınır mı? Alınırsa önerir misiniz?

Fiyat, performans ve kullanım ömrü açısından en iyisi AG400.
Hocam se-214-xt hem beyaz hem argb. Kasam beyaz ve anakartim argb destekli. Se-214-XT alcam sanırım bu özelliklerde başka soğutucu yok gibi. Bu daha mı iyi 214 ten?

Hocam se-214-xt hem beyaz hem argb. Kasam beyaz ve anakartim argb destekli. Se-214-XT alcam sanırım bu özelliklerde başka soğutucu yok gibi. Bu daha mı iyi 214 ten?

ARGB ve beyaz olan başka soğutucu yok zaten.

Hocam SE-214-XT hem beyaz hem ARGB. Kasam beyaz ve anakartim ARGB destekli. SE-214-XT alacağım sanırım bu özelliklerde başka soğutucu yok gibi. Bu daha mı iyi 214'ten?

O zaman paranızı iyi bir şeye harcayın.

Eğer çok yakın bir zamanda işlemci değişme planı varsa alınabilir..

Peerless ömürlük olur.

Biraz iddalı bir cümle, 3-5 yıl sonra çıkacak işlemciyi soğutamayabilir hatta 3-5 yıl sonra kule tipi soğutma diye bir şey bile olmayabilir, yeni bir soğutma teknolojisi çıkabilir.

Biraz iddalı bir cümle, 3-5 yıl sonra çıkacak işlemciyi soğutamayabilir hatta 3-5 yıl sonra kule tipi soğutma diye bir şey bile olmayabilir, yeni bir soğutma teknolojisi çıkabilir.
Bunu dusunursek hicbir sey almayalim o zaman. Suan bu seyirde ilerlerse omurluk olur gayette. Uzun omurluluk anlaminda da soylemis olabilir hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…