Merhaba. Ryzen 5 5600 kullanıyorum işlemci oyunlarda 90 derece altına inmiyor. Bulunduğum şehir 40 derece. SE-214-XT falan öneriyorlar da daha ucuz kule tipleri de var onlar alınır mı? Alınırsa önerir misiniz?
En ucuz Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 799,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam se-214-xt hem beyaz hem argb. Kasam beyaz ve anakartim argb destekli. Se-214-XT alcam sanırım bu özelliklerde başka soğutucu yok gibi. Bu daha mı iyi 214 ten?
Hocam se-214-xt hem beyaz hem argb. Kasam beyaz ve anakartim argb destekli. Se-214-XT alcam sanırım bu özelliklerde başka soğutucu yok gibi. Bu daha mı iyi 214 ten?
Hocam SE-214-XT hem beyaz hem ARGB. Kasam beyaz ve anakartim ARGB destekli. SE-214-XT alacağım sanırım bu özelliklerde başka soğutucu yok gibi. Bu daha mı iyi 214'ten?
Biraz iddalı bir cümle, 3-5 yıl sonra çıkacak işlemciyi soğutamayabilir hatta 3-5 yıl sonra kule tipi soğutma diye bir şey bile olmayabilir, yeni bir soğutma teknolojisi çıkabilir.
Biraz iddalı bir cümle, 3-5 yıl sonra çıkacak işlemciyi soğutamayabilir hatta 3-5 yıl sonra kule tipi soğutma diye bir şey bile olmayabilir, yeni bir soğutma teknolojisi çıkabilir.