Valorant'ta en yüksek ayarlarda FPS 300 400 görüyor normalde ben 280e sabitledim 70 dereceyi geçmedi CPU.
PUBG de de orta yüksek ayarlarda FPS'i 144'e sabitledim oyun ayarlarından kalibre etti 70-80 arası gezdi hep. Sizce iyi mi soğutucu almama gerek var mı CPU'ya?
Valorant'ta en yüksek ayarlarda FPS 300 400 görüyor normalde ben 280e sabitledim 70 dereceyi geçmedi CPU.
PUBG de de orta yüksek ayarlarda FPS'i 144'e sabitledim oyun ayarlarından kalibre etti 70-80 arası gezdi hep. Sizce iyi mi soğutucu almama gerek var mı CPU'ya?
Eğer evinizde klima varsa ve sıcak havalarda serinlik sağlayabilecekseniz tamam. Aksi durumda o işlemci sıcaklıklarına +10 daha eklemeniz gerekir. Haliyle kafanızın rahat olması için 400 TL bir kule tipi soğutucu taksanız bile yeterlidir.
Dark Freezer X123 Fixed RGB Fanlı Intel LGA 1851 & AMD AM5 Destekli Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek...