Eki Görüntüle 2544459
Arkadaşlar termal macununu değiştirmeme rağmen sıcaklığı düşmüyor, düşse düşse 65-50 civarına düşüyor. 2 aydır değişmiyordum. Bu kadar güç kullanması normal mi? Ne yapmam gerekiyor?
Eki Görüntüle 2544459
Arkadaşlar termal macununu değiştirmeme rağmen sıcaklığı düşmüyor, düşse düşse 65-50 civarına düşüyor. 2 aydır değişmiyordum. Bu kadar güç kullanması normal mi? Ne yapmam gerekiyor?
Eki Görüntüle 2544459
Ortalama bir kule tipi veya sıvı soğutmaya geçmekten başka bir çözüm yok, stock fan ile islemcinin o derecelerde gezmesi normal.
Soğutucu stok evet AMD.Soğutucu nedir stok mu?
Önerebileceğiniz macun ve soğutucu var mıdır AMD için?
Soğutucu stok evet AMD.
Hocam benimki yükte değilken bu şekilde 33 derece burası da. Normalde fark etmem ama Windows sürekli kasıyor bende öneriniz var mı soğutucu için?Stok soğutucuyla yaklaşık 35 derece havada Aeronaut termal macun ile tam yükte 70-80 arası bir değer alıyorum.
Kule tipine geçebilirsiniz soğutucuda.
Önerebileceğiniz macun ve soğutucu var mıdır AMD için?
Soğutucu stok evet AMD.
Kasa Zalman Z3 Plus. Soğutma için bütçe 2000 tl.Bütçe ve kasa modeliniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.