R5 5600 işlemci soğutucu önerisi

onurcan28

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
Bir konuda yardım almak istiyorum. Ryzen 5 5600 işlemcimi soğutacak uygun fiyatlı bir CPU soğutucu arıyorum ve aynı zamanda ASUS Prime B520M - R mikro ATX anakartla uyumlu olmalı. Bütçemi zorlamadan iyi soğutma performansı sunacak bir çözüm arayışındayım. Tavsiye edebileceğiniz, yüksek performans ve uygun fiyat arasında dengeli bir soğutucu var mı?

Bilgilerim:

• İşlemci: Ryzen 5 5600.
  • Anakart: ASUS Prime B520M - R (mikro atX)
Teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Thermalright Peerless Assassin alabilirsin ileride de işlemci degistirirsen lazım olur ben R5 7600X ile kullanıyorum

Merhaba,
Bir konuda yardım almak istiyorum. Ryzen 5 5600 işlemcimi soğutacak uygun fiyatlı bir CPU soğutucu arıyorum ve aynı zamanda ASUS Prime B520M - R mikro ATX anakartla uyumlu olmalı. Bütçemi zorlamadan iyi soğutma performansı sunacak bir çözüm arayışındayım. Tavsiye edebileceğiniz, yüksek performans ve uygun fiyat arasında dengeli bir soğutucu var mı?

Bilgilerim:

• İşlemci: Ryzen 5 5600.
  • Anakart: ASUS Prime B520M - R (mikro atX)
Teşekkürler!
En ucuz bu soğutucu işlemciyi soğutur, ayrıca anakartınızada uyacağını düşünüyorum. CPU kısmı standart yuvaya sahip duruyor, diğerlerinden farkı yok. Soğutucu:

İstanbul'da yaşıyorsanız elden teslim alarak 550TL'ye getirebilirsiniz. Tek fanlı versiyonuda var 650TL'ye ama 40TL fazladan çift fan almak daha mantıklı bence.

1000TL civarında ise:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı