R5 5600 işlemciye geçiş sonrası Valorant'ta RX 570 82 derece oluyor

thor242

Decapat
Daha fazla  
RX 570 ekran kartım var ama işlemci taktırmadan önce 200-170 FPS alıyordum. Eski işlemci R3 2200G'ydi.
Şimdi 500-800 FPS aralarında alıyorum ama her şey düşükte. Neden GPU 82 derecelere çıkıyor onu anlamadım, eskiden öyle bir şey olmuyordu önceki işlemcide.
PC problem yaşayacak mı onu da anlamadım. Termal macunları yeni yapıldı, temizlendi çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski işlemci bir yere kadar destekliyordu, GPU'yu çok kullanamıyordunuz. Yeni işlemci çok daha güçlü, dolayısıyla daha fazla sistem kaynağı kullanabiliyorsunuz. Bu da daha fazla ısınma demek. FPS değerinizi 300'de sabitleyin, zaten 500-800 reelde size bir şey ifade etmeyecek, o değerleri ayırt edebileceğiniz bir monitör yok piyasada. Bu şekilde GPU'ya gereksiz yük binmesine engel olursunuz.

Eski işlemci bir yere kadar destekliyordu, GPU'yu çok kullanamıyordunuz. Yeni işlemci çok daha güçlü, dolayısıyla daha fazla sistem kaynağı kullanabiliyorsunuz. Bu da daha fazla ısınma demek. FPS değerinizi 300'de sabitleyin, zaten 500-800 reelde size bir şey ifade etmeyecek, o değerleri ayırt edebileceğiniz bir monitör yok piyasada. Bu şekilde GPU'ya gereksiz yük binmesine engel olursunuz.

Teşekkür ederim sağ olun tamamdır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı