R5 5600 işlemciye ID-Cooling SE-214XT CPU fan ayarı nasıl yapılır?

CrozerTY

Decapat
Daha fazla  
Dostlar R5 5600 işlecmciye ID-Cooling SE-214XT aldım. Ancak fan aşırı yavaş dönüyor normal modda. Bunu nereden ayarlayabilirim? Boştayken o kadar yavaş dönüyor ki dönüşünü inceleyebiliyorum.

Boştayken 38-45 cs:go 2k ultra oynarken de max 72 derece. Ama biraz daha hızlı döndürmek istiyorum.
@Marix arkadaşın dediği gibi yapabilirsiniz. Ancak bu değerler gayet iyi bence 5600 için. Benim kanaatimce fan hızını arttırmanız fazla sesten başka bir şeye sebep olmayacaktır.

Kendim kullanıyorum cok iyi sogutuyor RDR 2 Marvel Spider-Man tarzı oyunlarda denedim 65 gecmedi tabii termal macununda onemli etkisi vardı bir de kasama ben egzoz fanı monte ettim bir tane oda ID-Cooling marka cok memnunum bu markadan.

Kendim kullanıyorum cok iyi sogutuyor RDR 2 Marvel Spider-Man tarzı oyunlarda denedim 65 gecmedi tabii termal macununda onemli etkisi vardı bir de kasama ben egzoz fanı monte ettim bir tane oda ID-Cooling marka cok memnunum bu markadan.
Evet ID-COOLING gerçekten kalitesinden ödün vermeyecek bir markadır. Ben 4 Tane Fan'ını ve SE-224-XT'yi kullanıyorum. Çok memnunum. Fanlardan neredeyse ses çıkmıyor belli bir seviyeye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…