R5 5600 RTX 3060 Sisteme 2000 TL PSU Önerisi

chefy

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar daha bugün İncehesap'tan hazir sistem aldım. R5 5600, ASUS RTX 3060 ama kasaya PSU'ya dikkat etmemişim. Frisby diye bir marka yollamışlar. Kasa tamam da PSU'dan iğrenç bir cızırtı sesi geliyor. Yahu daha ilk gün arıyorum gönderin bakarız diyorlar ama adam dalga geçer gibi bu modellerde normal diyor. O zaman niye satıyorsunuz? Ben bu PSU'yu yollasam bile maksimum aynısını yollarlar, bana önerebileceğiniz 1500-2000 TL bandında bu lanet sesi çıkarmayacak bir PSU söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada bahsedilen cızırtı bobinlerden kaynaklanıyorsa onu engellemek mümkün değil.

Öneri olarak şu olabilir:

PSU zaten ses çıkarmasa bile değişmeli ve riskli.

Dostlar daha bugün İncehesap'tan hazir sistem aldım. R5 5600, ASUS RTX 3060 ama kasaya PSU'ya dikkat etmemişim. Frisby diye bir marka yollamışlar. Kasa tamam da PSU'dan iğrenç bir cızırtı sesi geliyor. Yahu daha ilk gün arıyorum gönderin bakarız diyorlar ama adam dalga geçer gibi bu modellerde normal diyor. O zaman niye satıyorsunuz? Ben bu PSU'yu yollasam bile maksimum aynısını yollarlar, bana önerebileceğiniz 1500-2000 TL bandında bu lanet sesi çıkarmayacak bir PSU söyler misiniz?
Ses gelmese bile riskli bir marka, her an elinde kalabilir sistem. Değiştirmen iyi bir karar. @kaizay hocanın önerdiği güzele benziyor, alınabilir.

Burada bahsedilen cızırtı bobinlerden kaynaklanıyorsa onu engellemek mümkün değil.

Öneri olarak şu olabilir:

PSU zaten ses çıkarmasa bile değişmeli ve riskli.

Hocam dün ilk başlığımdı ban yedim cevap veremedim kusura bakmayın. Bugün İncehesap'a yolladım ama ümitli değilim 2-3 güne iade veya dediğiniz ürünü yollarlarsa iyi olur yoksa sipariş edip alacağım. Olur da bana yeni bir Frisby yollarlarsa kullanmam gerekir değil mi? Pek bilmediğimden bu meseleleri bir de sistemi patlatmayalım.

Thermaltake S2 80 Plus Silver 650-750W al tertemiz. O sisteme 650 yeter bile ama ileride sistemimi değiştirirm dersen 750W al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı