R5 5600 - RTX 3060 Ti sistemde oyunlarda "yanıt vermiyor" hatası

aliutkuözkan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Rust özellikle olmak üzere CS ve diğer iyi sistem isteyen oyunlarda 30 dk gibi bir sürenin ardından yanıt vermiyor hatası alıyorum ve çık gir yapmam gerekiyor sonra yine aynı hatayı alıyorum.
Ekran kartım:
Gainward RTX 3060 Ti ghost NE6306T019P2-190ab 256 bit GDDR6 8 GB ekran kartı.
İşlemcim:
AMD Ryzen 5 5600 altı çekirdek 3.50 GHz işlemci.

RAM'larım: G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V sıyah DDR4-3600MHz CL18 Dual kıt RAM.

Overclock da yapmamıştım sadece Ryzen Master'den işlemcimi en güçlü moda çıkarmıştım fakat onu kapattığımda yine aynı hatayla karşılaştım Windows dosyalarımı falan hepsinin kontrolunu yaptım ama düzelmedi yardım edebilir misiniz?

çok kaynaklı olabilir temizlik ile alakalı veya driver ile alakalı bi bilgiyi temizle ekran kartı driverini yeniden kur dene

Çok kaynaklı olabilir temizlik ile alakalı veya driver ile alakalı bir bilgiyi temizle ekran kartı driverini yeniden kur dene.

Şimdi yeni ekran kartı sürücüsü geldi onu bir kurayım belki düzelir çünkü sıkıntı ekran kartında sanırım, LoL'de falan sıkıntı olmuyor ekran kartını yüksek kullanan oyunlarda sıkıntı yaşıyorum, temizlik değil çünkü daha yeni aldım zaten PC'yi.

Artık her 5 dk da bir yapıyor. Ekran kartı hatalı olabilir mi, format falan atsam düzelir mi?

FurMark testi yaptım bir 30 dk %100 kullanımda 80-90 derece arası gezdi, orada çökmediyse neden oyunlarda çöküyor?

Ekran kartı sürücülerini de sıfırladım ama hala olmuyor tek çözüm format atmakmı yoksa ekran kartımmı bozuk?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı