kerakf Picopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #1 Kule tipinden stok fana geçtim bozuldu diye, ondan sonra PC'yi açtım ekran gelmiyor. RTX 3070 Ryzen 5 5600 16 GB RAM. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2025
Kule tipinden stok fana geçtim bozuldu diye, ondan sonra PC'yi açtım ekran gelmiyor. RTX 3070 Ryzen 5 5600 16 GB RAM.
Efe X YT Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #21 kerakf dedi: Hocam dediğim gibi normalde çalışıyordu her şey sıkıntısız stokfanageçtiğim anda böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Stok fanın metalinde temas sorunu var mı belki hemen CPU ısınıp sıkıntı oluyordur. Artı 0 Eksi
kerakf dedi: Hocam dediğim gibi normalde çalışıyordu her şey sıkıntısız stokfanageçtiğim anda böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Stok fanın metalinde temas sorunu var mı belki hemen CPU ısınıp sıkıntı oluyordur.
KS KS kerakf Picopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #22 Erling Haaland dedi: Hocam dedimi yapınca açıldı mı? Genişletmek için tıkla... maalesef hocam Efe X YT dedi: Stok fanın metalinde temas sorunu var mı belki hemen CPU ısınıp sıkıntı oluyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam CPU ısınsa bence ilk bilgisayarı açar zorlanınca kapatır bence düşünmüyorum pek. Artı 0 Eksi
Erling Haaland dedi: Hocam dedimi yapınca açıldı mı? Genişletmek için tıkla... maalesef hocam Efe X YT dedi: Stok fanın metalinde temas sorunu var mı belki hemen CPU ısınıp sıkıntı oluyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam CPU ısınsa bence ilk bilgisayarı açar zorlanınca kapatır bence düşünmüyorum pek.