R5 5600 & RTX3060 sisteme PSU önerisi

fatalarts

Decapat
Daha fazla  
Hocam almayı düşündüğüm sistemde;

Zotac Gaming GeForce RTX 3060 Twin Edge ZT-A30600E-10M 12 GB GDDR6 192 Bit NVIDIA Ekran Kartı Fiyatı ve Özellikleri
(Ailem geleneksel mağazalardan ürün istediği için buradan alacağım. Aynı şekilde geleneksel mağazalarda bu fiyattan düşüğe veya maksimum 100 lira fark ile daha iyi performans veren bir şey varsa önerebilirsiniz.)

XPG 16GB (2x8GB) Gammix D10 Beyaz DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ( 2X )
(Anakartta 4 kanal var, o yüzden 4x8 yapacağım 2 tane alıp. Ancak RAM önerileri alabilirim.)

Bu sisteme uygun PSU arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sisteme uygun PSU 'geleneksel' pazarlarda iki, üç katı olur. Ben utanırım önermekten, ailenizi ikna edin en azından, alttaki modeli alın:

Ayrıca o anakart pahalı gibi geldi, AM4 anakartlara daha hakim üyeler yardımcı olabilir o konuda size.

Geleneksel mağazalardan değil ama. İlkini öneririm 2. de iyidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6700XT zaman zaman 3060'a 35- 40 FPS fark atarken zaman zamanda 5 FPS fark atıyor üstelik 500TL daha ucuz.

Geleneksel mağazalardan değil ama. İlkini öneririm 2. de iyidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6700XT zaman zaman 3060'a 35- 40 FPS fark atarken zaman zamanda 5 FPS fark atıyor üstelik 500TL daha ucuz.

Hocam nerede 500 TL daha ucuz 9 bine 6700XT nerede var?

Ama 1 ay öncesinde değiliz şu an her türlü 6700XT iyi olsa da 3060 daha ucuz ama 6600 almayı düşünüyorum şu an.

2 tartışılacak şey var.
1. 1500 TL daha verilip 25 FPS daha fazla veren ve 4K açma potansiyeli olan bir kart almak. Bence 1500TL daha fazla vermek.
2.böyle bir ekonomik çöküşte 0 kart alınır mı? Tabii bütçeye bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı