evet stok soğutucuStok fan sanırım. Stok fanda bu değerler normal. Stok fanlar stres testleri için yeterli değil.
vento vg10fYaz aylarında sıradan işlemci soğutucu ile normal sonuçlar. Kasanızın hava akışı pek iyi olmayabilir.
Şöyle iyi bir işlemci soğutucu alırsanız daha düşük sıcaklıkta daha az ses ile sisteminizi kullanabilirsiniz.
bilgisayarı dün teslim aldım gencer gaming den geldi daha yeni test ediyorum 10 dk kadar çalıştırdım bu kadar oldu bilmiyorum babama sormam lazım soğutucu içinBütçenizi belirtirseniz işlemci soğutucu önerebiliriz.
Eki Görüntüle 1833582
İşlemci Max 94 dereceyi gördü. İkisini bir çalıştırınca ekran kartı da 84. Özellikler R5 5600, RTX 3060 Ti Windforce GDDR6 (stok soğutucu).
1000tl yakın soğutucu önerir misiniz ?Ryzen 5.nesil işlemciler için stok soğutucu yetersiz özellikle 5500'den sonraki işlemciler kesinlikle değiştirmeli. 5600 için normal değerler fakat soğutucu değiştirmenizi öneriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.