R5 5600 RTX4060 vs i5 12400F RTX4060

Belli olmaz hocam, kesin bir şey diyemem.
Bu sistem nasıl olur sizce? Hero 5A-RTX4060 - Game Garaj
1724876076957.png

25000 bütçe ayırmıştım kasa için. Bu bütçe şimdilik tabii ki ileride güncellemeler yaparım diye düşünüyordum.

İleride güncelleme yapmayı düşünüyorsanız, AM5 + DDR5 sistem almak daha mantıklı olur. Yukarıdaki arkadaşın sistemi tercih edebilirsiniz, o bütçeyi aşarsa.

Bu sistemi PSU'sunu geliştirip de alabilirsiniz.

@Kaan. 3535 Hocam bütçeyi 26.5k Yaparsanız böyle bir sistem var, hem DDR5 hem işlemci çok yeterli, bütçeyi çıkartırsanız bunu öneririm.

Hocam 25000'e zor çıktım. Bir de Hiper Lux ilk defa duydum, nasıl bir marka? A serisi anakart da pek almak istemiyorum. RAM de 16 GB artık yavaş yavaş yetersiz kalıyor gibi geliyor. Ben yayın falan açmayı düşünüyorum o sebeple tabii ki. Bana kalırsa tek artısı AM5 olması sistemin. Ben ileri dönüklüğe bakmıyorum şu an. 3 yıl sonra direkt tüm sistemi değiştiririm muhtemelen. Yine de öneriniz için teşekkürler.

İleride güncelleme yapmayı düşünüyorsanız, AM5 + DDR5 sistem almak daha mantıklı olur. Yukarıdaki arkadaşın sistemi tercih edebilirsiniz, o bütçeyi aşarsa.

Çok iyi sistemmiş, PSU'yu FSP veya MAG ile değiştirmek şart ama.

Teşekkürler önerin için. Fakat bütçem kısıtlı ve beni 3 yıl boyunca en iyi şekilde götürebilecek bir sistem arıyorum. Attığınız sistem güzel fakat o işlemci bildiğim kadarıyla çok ısınan bir işlemci yani yanında soğutucu masrafı falan da olacak. Ve RTX 4060 RX 7600'ün ilerisinde bir GPU değil mi performans olarak?

Bir de Gençer Gaming'in satış sonrası desteği nasıl?

Teşekkürler önerin için. Fakat bütçem kısıtlı ve beni 3 yıl boyunca en iyi şekilde götürebilecek bir sistem arıyorum. Attığınız sistem güzel fakat o işlemci bildiğim kadarıyla çok ısınan bir işlemci yani yanında soğutucu masrafı falan da olacak. Ve RTX 4060 RX 7600'ün ilerisinde bir GPU değil mi performans olarak?

Hayır 7600 ile 4060 tamamen aynı, ayrıca zaten soğutucu için hayli hayli para kalıyor hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı