weoji0
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, çöp sayılacak R3 1200 RX 6500 XT sistemimi yavaş yavaş güçlendirdim, işlemcimi R5 5600 yaptım anakartımı MSI MPG B550 Gaming Plus yaptım, Kioxia G2 1 TB M.2 SSD aldım. Temmuz gibi bir işte çalışıp 4060-4070 tarzı bir ekran kartı alacağım, AMD 6800 tercih edebilirim ama render olarak da kullanacağım için NVIDIA tercih etmek istiyorum ( fiyatı 5K fazla olsa bile ) şu anki kasam çok kötü, kablolaması çok kötü hatta arka kapağı kapanmıyor kablolama kanalı olmadığı için ( kablolamada bilgiliyim ama dünyadaki kimse güç kaynağım ile aynı kasada kablolama yapamaz ) her neyse eksiklerim ekran kartı, kasa, 1440p monitör ( evet 2K sistem istiyorum ve 2K da işlemcim darboğaz yapmayacak ). Kasa olarak çok kararsızım herkesin önerdiği kasalar çok dandik geliyor. Ha bir de belki sıvı soğutma alırım ( zevk, görüntü, uzun ömürlülük ve OC anlamında ).
Yazım çok uzun olmuş olabilir ama okuduysanız teşekkürlerimi iletiyorum. Siz olsanız benim yerimde hangi parçalardan yana şansınızı kullanırdınız? Bu arada bütçe belli değil tam ama şu anki kura göre 20kya çıkabilirim 2 ay çalıştıktan sonra ekran kartı olarak. Kasa ve monitörü bir şekil hallederim. Okuyan herkese tekrardan teşekkürler iyi akşamlar.
Yazım çok uzun olmuş olabilir ama okuduysanız teşekkürlerimi iletiyorum. Siz olsanız benim yerimde hangi parçalardan yana şansınızı kullanırdınız? Bu arada bütçe belli değil tam ama şu anki kura göre 20kya çıkabilirim 2 ay çalıştıktan sonra ekran kartı olarak. Kasa ve monitörü bir şekil hallederim. Okuyan herkese tekrardan teşekkürler iyi akşamlar.
Son düzenleyen: Moderatör: